«Νεϊμάρ αντί Κριστιάνο στη Ρεάλ»

«Νεϊμάρ αντί Κριστιάνο στη Ρεάλ»

bet365

Ένα τρελό σενάριο «αποκαλύπτει» δημοσιογράφος στην Ισπανία, που εξειδικεύεται σε θέματα της Ρεάλ.

Οι φήμες για... αποχώρηση του Κριστιάνο από την Ρεάλ, ολοέν και πληθαίνουν, με τα σενάρια αντικατάστασής του να ακολουθούν. Αυτό που κυκλοφορεί, όμως, τις τελευταίες ώρες, είναι... το κάτι άλλο! Δημοσιογράφος που φέρεται να είναι πολύ κοντά στον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, ονομάζει βασικό στόχο της «Βασίλισσας» τον Νεϊμάρ!

Μάλιστα, όπως τονίζει, δεν είναι απίθανο ο Βραζιλιάνος, σαν άλλος Φίγκο, να απαρνηθεί τους Καταλανούς και να ακολουθήσει τον δρόμο του χρήματος προς την Μαδρίτη. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Εδουάρδο Ίνντα, μπορεί ο Πικέ και ο Γκουαρδιόλα να μην το έκαναν ποτέ, όμως ο Νεϊμάρ, ίσως και να φορούσε την φανέλα των «Μπλάνκος» ακόμα και με την... ευλογία της Μπαρτσελόνα, που θα εισπράξει ένα ποσό κοντά στα 190 εκατ. ευρώ, όσο δηλαδή είναι και η ρήτρα του.

Παρόλα αυτά, όσο λογικά ή παράλογα και να ακούγονται, για να γίνει μία τέτοια κίνηση θα πρέπει πρώτα από όλα να το θέλει και ο παίκτης. Ο Βραζιλιάνος δεν έχει δείξει να έχει τέτοιες τάσεις, όμως... όλα θα φανούν στην πράξη.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα