Ρουγκάλας: «Απόλυτο φαβορί ο Ολυμπιακός»

Ρουγκάλας: «Απόλυτο φαβορί ο Ολυμπιακός»

Gazzetta team
Ρουγκάλας: «Απόλυτο φαβορί ο Ολυμπιακός»

bet365

Ο Ρουγκάλας χρήζει φαβορί τον Ολυμπιακό στις αναμετρήσεις με την Άντερλεχτ και πιστεύει ότι η πρώην ομάδα του πρέπει να αντιμετωπίσει τις εν λόγω αναμετρήσεις σαν να είναι στο Champions League.

Για τον Κωνσταντίνο Ρουγκάλα το μυστικό της πρόκρισης του Ολυμπιακού κρύβεται στο να αντιμετωπίσει τις αναμετρήσεις με την Άντερλεχτ σαν να είναι στο Champions League.

Αναλυτικά είπε στην εφημερίδα «Γαύρος»:

«Αν ο Ολυμπιακός αντιμετωπίσει αυτά τα δύο παιχνίδια όπως εκείνα στο Champions League, νομίζω ότι θα προκριθεί εύκολα! Έχει ποιότητα και σίγουρα μεγαλύτερη εμπειρία απ’ την Άντερλεχτ, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Όπως την παρακολουθώ εγώ, η Άντερλεχτ είναι απείθαρχη ομάδα, που κάνει εύκολα λάθη για το επίπεδο της. Στο παιχνίδι απέναντι μας, παρότι χάσαμε, σκοράραμε δύο εύκολα γκολ με αντεπιθέσεις. Έχει προβλήματα στο κέντρο της άμυνας και εκεί πρέπει να χτυπήσει ο Ολυμπιακός.

Ούτε η επίθεση της τρομάζει, είναι φανερό ότι της λείπει ακόμα ο Μίτροβιτς και προπονητής της χρησιμοποιεί πότε τον Οκάκα και πότε τον Σιλά, δίνοντας την εντύπωση πως δεν εμπιστεύεται κάποιον απόλυτα. Στα θετικά της σημεία είναι η καλή κυκλοφορία της μπάλας, καθώς είναι ομάδα που θέλει να έχει την κατοχή και όλο το παιχνίδι περνάει από τα πόδια του Ντεφούρ. Αν πιεστεί, όμως αντιμετωπίζει προβλήματα και πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός, έχοντας και τη ρεβάνς στην έδρα του, είναι το απόλυτο φαβορί. Αν είναι το ίδιο σοβαρός με τα παιχνίδια που έδωσε στο Champions League, τότε θα πάρει το σκορ πρόκρισης από το πρώτο ματς».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα