«Στο πλευρό της Unicef ο Ολυμπιακός, προσφέρουμε 30.000» (pics)

ΤΙ ΤΟΝΙΣΑΝ ΟΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ

«Στο πλευρό της Unicef ο Ολυμπιακός, προσφέρουμε 30.000» (pics)

«Στο πλευρό της Unicef ο Ολυμπιακός, προσφέρουμε 30.000» (pics)

Οι διοικούντες τον Ολυμπιακό και εκ μέρους των παικτών ο Κώστας Φορτούνης μίλησαν για την οικονομική προσφορά της ομάδας προς την Unicef.

Η οικογένεια του Ολυμπιακού δείχνοντας για ακόμα μια φορά την στήριξη και την συμπαράσταση της στο έργο της Unicef και στην προσπάθεια που γίνεται για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά όλου του κόσμου, ήταν παρούσα και στον φετινό τηλεμαραθώνιο της Unicef.
 
Σε ζωντανή σύνδεση από το Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά, όπου έλαβε χώρα η εκδήλωση του Δήμου για τα 90 χρόνια του Ολυμπιακού, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο εκπρόσωπος των ποδοσφαιριστών, Κώστας Φορτούνης και ο Δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μώραλης μίλησαν για το σπουδαίο έργο της Unicef και την συνεργασία της ομάδας με τον Παγκόσμιο Οργανισμό. Μάλιστα, ο Ολυμπιακός προσέφερε -όπως σας μεταφέραμε και νωρίτερα- συνολικά στον τηλεμαραθώνιο το ποσό των 30.000 ευρώ, με την διοίκηση της ομάδας, όπως ανακοίνωσε ο κ. Μαρινάκης, να προσφέρει 20.000 ευρώ και τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου 10.000 ευρώ.
 
Ο πρόεδρος των Πειραιωτών τόνισε: «Είμαστε χαρούμενοι που για άλλη μία φορά βρισκόμαστε στο πλευρό της Unicef για να βοηθήσουμε τα παιδιά - πρόσφυγες αυτήν την φορά. Όπως ξέρετε η συνεργασία μας ξεκίνησε το 2013, μέχρι τώρα έχουν εμβολιαστεί πάνω από 1.000.000 παιδιά στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο και αυτό για εμάς αποτελεί μία μεγάλη νίκη, μία μεγάλη δικαίωση στο ότι θέλουμε να βοηθάμε ενεργά την Unicef για το λειτούργημά της. Ακόμα μία φορά σήμερα είμαστε στο πλευρό σας για τα παιδιά - πρόσφυγες και ο Ολυμπιακός προσφέρει 30.000 ευρώ, 20.000 από την διοίκηση και 10.000 από τους παίκτες, σε αυτή την προσπάθεια και σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία και είμαστε κοντά σας».
 
Στην συνέχεια, εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, ο Κώστας Φορτούνης είπε: «Εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, θέλουμε να βοηθήσουμε τα παιδιά και να τα στηρίξουμε. Εμβολιάζουμε παιδιά και βοηθάμε. Όλοι μαζί, θέλουμε να βοηθήσουμε τα παιδιά – πρόσφυγες, που μας έχουν περισσότερο ανάγκη. Για αυτόν τον λόγο, εμείς οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, θέλουμε να βοηθήσουμε το τηλεμαραθώνιο της Unicef, προσφέροντας 10.000 ευρώ».
 
Με την σειρά του ο Γιάννης Μώραλης ανέφερε: «Θέλω να συγχαρώ γενικότερα την Unicef, για όλες τις προσπάθειες που καταβάλλει όλα αυτά τα χρόνια. Έχω ζήσει την Unicef μέσα από την συνεργασία της με τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια, ως αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού. Σήμερα ως Δήμαρχος έχω την χαρά, στα 90 χρόνια του Ολυμπιακού, στα γενέθλια του, να τιμήσουμε τον Ολυμπιακό και ταυτόχρονα να έχουμε και εμείς τη δυνατότητα να βγούμε στον τηλεμαραθώνιο της Unicef.
 
Δυστυχώς, τα οικονομικά του Δήμου δεν είναι τόσο καλά όσο του Ολυμπιακού. Άρα αυτό που θα μπορούσα να πω εγώ ως Δήμαρχος Πειραιά είναι ότι το Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά θα είναι ανοικτό για όλα τα παιδιά της Unicef. Δωρεάν για όσα παιδιά της Unicef το επιθυμούν να το επισκεφτούν σε παραστάσεις παιδικές ή άλλες. Αν η Unicef χρειαστεί οποιαδήποτε χρήση του Πειραιά για δράσεις, έχουμε τη δυνατότητα να τη διαθέσουμε δωρεάν για την Unicef και να σχεδιάσουμε μια δράση από κοινού, τους προσεχείς μήνες, ώστε τα έσοδα να ενισχύσουν τους σκοπούς της Unicef. Αυτά μπορώ να πω, να συγχαρώ και πάλι την Unicef για τον τηλεμαραθώνιο. Να συγχαρώ και τον Ολυμπιακό, γιατί απ’ ότι κατάλαβα και ο Πρόεδρος και ο Κώστας Φορτούνης συμβάλλουν στους σκοπούς της Unicef.
 
Ξέρω ότι είναι αφιερωμένο στα προσφυγόπουλα. Είναι ένα ζήτημα το οποίο αγγίζει όλη την Ευρώπη, όλο τον κόσμο θα έλεγα, και ειδικά την χώρα μας, τα νησιά μας, αλλά και τον Πειραιά γιατί είμαστε η πόλη που υποδέχεται, όπως ξέρετε, τους πρόσφυγες από τα νησιά. Ελπίζω να μπορέσετε να βοηθήσετε και είμαι σίγουρος ότι η Unicef θα βοηθήσει τα προσφυγόπουλα και εμείς θα είμαστε παρών όποτε μας ζητηθεί, στο μέτρο που μπορεί ο καθένας και στις δυνατότητες που του επιτρέπουν να βοηθάει».
 
Ο τηλεμαραθώνιος φέτος είναι αφιερωμένος στα παιδιά - πρόσφυγες, τα οποία ξεριζώθηκαν από τις πατρίδες τους, για να βρουν μία νέα ζωή, μακριά από τη δυστυχία και τους πολέμους. Για την ενίσχυση του τηλεμαραθωνίου μπορεί κανείς να:
 
Στείλει SMS μήνυμα τη λέξη ΠΑΙΔΙ στο 19059. Ισχύει από τις 10-16 Δεκεμβρίου (1,23 €/μήνυμα με το ΦΠΑ)
 
Καλέσει μόνο από σταθερό ΟΤΕ, το 901 11 17 17 17 (αυτόματη χρέωση 3,68€/κλήση με το ΦΠΑ)
 
Να καταθέσει δωρεά στις παρακάτω τράπεζες:
 
ΕΘΝΙΚΗ: Στο δίκτυο καταστημάτων της μέσω Συστήματος Εξυπηρέτησης Τρίτων / UNICEF Αρ. Λογ. 169 4800 2064
Στα εναλλακτικά δίκτυα i-bank Internet & Phone Banking / Πληρωμές / Δωρεές / UNICEF
Στα εναλλακτικά δίκτυα i-bank Simple Pay & Mobile Banking / Συναλλαγές / Δωρεές / UNICEF
 
ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Στο δίκτυο καταστημάτων της τράπεζας/ Αρ. Λογ. 5049-022842-011
Στο εναλλακτικό δίκτυο Internet Banking / Πληρωμές /Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις/UNICEF
 
ALPHA BANK: Στο δίκτυο καταστημάτων της τράπεζας / Αρ. Λογ. 115 00 2002 017649
Στο εναλλακτικό δίκτυο Internet Banking / Πληρωμές /Δωρεές υπέρ Κοινωνικού Σκοπού/UNICEF
 
EUROBANK: Στο δίκτυο καταστημάτων της Eurobank & Νέου ΤΤ/ Αρ. Λογ. 0026-0102-14-0100540998
Στο εναλλακτικό δίκτυο Internet Banking / Συναλλαγές /Δωρεές /Ίδρυμα/UNICEF -0998
 
ATTICA: Αρ. Λογ. 069 / 54799691
 
HSBC: Αρ, Λογ. 002-066694-130
 
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
 
Με έμβασμα από οποιαδήποτε τράπεζα προς:
HELLENIC COMMITTEE FOR UNICEF
National Bank of Greece
Acc.no. 169/296008-78
GR61 0110 1690 0000 1692 9600 878
SWIFT(BIC) ETHNGRAA 
 

Ο Ολυμπιακός πρόσφερε 30.000 ευρώ στον Τηλεμαραθώνιο της UNICEF Greece, ο οποίος είναι αφιερωμένος στα παιδιά-πρόσφυγες.#unicef #olympiacos #children #telemarathon

Δημοσιεύτηκε από Olympiacos FC στις Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2015

Best of internet