Τούντορ: «Ο Μπερμπάτοφ μου είπε πως δεν ήταν φάουλ»

Τούντορ: «Ο Μπερμπάτοφ μου είπε πως δεν ήταν φάουλ»

Δεν είχε προσωπική άποψη για την φάση του γκολ ο Ιγκόρ Τούντορ με τον Κροάτη ωστόσο να αναφέρει πως ο Μπερμπάτοφ του είπε πως δεν υπήρξε επιθετικό φάουλ.

Τούντορ: «Ο Μπερμπάτοφ μου είπε πως δεν ήταν φάουλ»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ανέφερε:

Για το γκολ του Μπερμπάτοφ που ακυρώθηκε: «Ο Ντίμιταρ μου είπε ότι δεν ήταν φαουλ, δεν μπορώ να κρίνω 100% από τον πάγκο, αλλά μου είπε αυτό το πράγμα».

Για τη διαιτησία: «Είναι πολύ άσχημο να πρέπει να κρίνεις τέτοιου είδους θέματα. Εμείς αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι μας. Πιστεύω ότι χάνεις αρκετή ενέργεια όταν αντιδράς και θυμώνεις με τις αποφάσεις των διαιτητών».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από τους παίκτες του: «Μπορώ να πω ότι δεν έχω μείνει ανικανοποίητος. Μάλλον εμείς αξίζαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω, κυριαρχίσαμε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, είχαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Γκάρι στο πρώτο μέρος και τον Αθανασιάδη, ενώ είχαμε και το γκολ του Μπερμπάτοφ που ακυρώθηκε. Από εκεί και πέρα, η πραγματικότητα είναι ότι είχαμε κάποια προβλήματα στα 20-25 τελευταία μέτρα. Δεν ήμασταν αποφασιστικοί και όταν δεν το κάνεις αυτό είναι δύσκολα τα πράγματα».

Για τις επιλογές του: «Παρότι θα μπορούσαμε να το αναλύσουμε πολύ ώρα, η πραγματικότητα είναι ότι έγω βάζω αυτούς που είναι καλύτεροι για να παίξουν τη δεδομένη χρονική στιγμή. Δεν είναι τόσο θέμα χημείας, είναι το ποιοι πιστεύω ότι είναι τώρα καλύτεροι».

Για τις δυνάμεις της ομάδας του: «Πιστεύω σε επίπεδο δυνάμεων ήμασταν καλά σήμερα, δεν είδα κάποιο πρόβλημα στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που κυριάρχησε η ομάδα μου και από τον τρόπο που αμυνθήκαμε. Ο αντίπαλος μας δεν δημιούργησε κάποια επικίνδυνη κατάσταση και δεν είναι εύκολο αυτό. Το μόνο που μας έλειψε ήταν οι αποφασιστικές κινήσεις μπροστά».

Για την ενίσχυση της ομάδας: «Θα το δούμε. Η πραγματικότητα είναι ότι έχουμε πολλούς παίκτες στο κέντρο, ενώ μας λείπουν παίκτες στο επιθετικό κομμάτι, αλλά θα δούμε τι θα μπορέσουμε να κάνουμε».

Για την κατάσταση των Χαρίση και Ροντρίγκες: «Και οι δύο είχαν ενοχλήσεις, ο Χαρίσης πριν το παιχνίδι και ο Γκάρι κατά τη διάρκεια του αγώνα. Για αυτόν δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς έχει, πρέπει να μιλήσω με το ιατρικό τιμ».

Για το γεγονός ότι ο Τζιόλης έπαιξε στην άμυνα: «Ο Αλέξης είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Σήμερα θυσιάστηκε και έπαιξε σε μία θέση που δεν είναι η κανονική του. Σήμερα ήθελα στο κέντρο παίκτες με πιο επιθετικά χαρακτηριστικά. Ο Γκόικο ήταν και πάλι μία ευχάριστη έκπληξη. Πάντα προσπαθώ να διαλέξω τους καλύτερους και κάποιοι πρέπει να θυσιαστούν και να αλλάξουν την αγαπημένη τους θέση, γιατί έτσι θα βοηθήσουν την ομάδα»

Για τον Όλσεν: «Ήταν καλός, είμαστε χαρούμενοι για αυτόν».

 

Best of internet