Μπερμπάτοφ: «Στην Αγγλία αυτό δεν ήταν φάουλ»

Gazzetta team
Μπερμπάτοφ: «Στην Αγγλία αυτό δεν ήταν φάουλ»

bet365

Ο πρωταγωνιστής της φάσης του αγώνα της Λιβαδειάς Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ σε δηλώσεις του τόνισε πως στην Αγγλία το γκολ που πέτυχε θα ήταν κανονικό και δεν θα υπήρξε φάουλ.

Ο Βούλγαρος επιθετικός που έχει αγωνιστεί για χρόνια στην Πρέμιερ Λιγκ, δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο Αρετόπουλος ακύρωσε το γκολ που πέτυχε και μιλώντας στην μικτή ζώνη μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε: «Εγώ έχω αγωνιστεί πολλά χρόνια στην Αγγλία. Για μένα και με βάση την εμπειρία μου από την Αγγλία, δεν υπάρχει κανένα φάουλ στη συγκεκριμένη φάση. Δε μετράει αυτό όμως. Μετράει αυτό που έδωσε ο διαιτητής. Εγώ επειδή έχω αγωνιστεί στο αγγλικό πρωτάθλημα, λέω ότι ήταν μια διεκδίκηση».

Για τους βαθμούς που έχασε η ομάδα του, ειδικά μετά τη μεγάλη νίκη επί της Ντόρτμουντ: « Η αλήθεια είναι ότι δε θα ήθελα να κάνω κάποιο σχόλιο. Θα μπορούσαμε ίσως να κερδίσουμε, δεν τα καταφέραμε αλλά δε θέλω να πω κάτι παραπάνω…»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα