Πέλκας: «Ήμασταν καλύτεροι, κοιτάμε τη συνέχεια»

Gazzetta team
Πέλκας: «Ήμασταν καλύτεροι, κοιτάμε τη συνέχεια»

bet365

Αφού τόνισε πως το γκολ του Μπερμπάτοφ έπρεπε να μετρήσει, στην συνέχεια ο Δημήτρης Πέλκας επισήμανε πως ο ΠΑΟΚ έπρεπε να κερδίσει γιατί ήταν καλύτερος από τον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά ο μέσος του «δικεφάλου» μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε:

Για το παιχνίδι: «Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε. Στο δεύτερο εντείναμε την πίεση μας στον Λεβαδειακό. Πετύχαμε το γκολ, από ότι μας είπαν δεν υπήρχε φάουλ. Συνεχίζουμε, κρατάμε το ότι δε δεχτήκαμε γκολ ξανά. Ήμασταν καλύτεροι, κοιτάμε τη συνέχεια».

Για τη μάχη πίσω από τον Ολυμπιακό και την απόσταση που υπάρχει από την κορυφή: «Δε θα έλεγα ότι μας αποδυναμώνει. Λόγω δική μας υπαιτιότητας χάσαμε έδαφος από τον πρώτο. Ο Ολυμπιακός δεν έχει χάσει παιχνίδι. Ολες οι ομάδες θα δώσουν τον καλύτερο για να μπουν στα πλέι οφ. Τα πιο σημαντικό όμως είναι εκεί, στα πλέι οφ, που θα παίξουμε για τη δεύτερη θέση. Αυτός είναι ο στόχος».

Για τον ίδιο και τη δική του δουλειά στο γήπεδο: «Είναι πολύ καλό να έχεις συμπαίκτες ποιότητας. Σε βοηθάνε να μάθεις, να γίνεις καλύτερος. Όταν οι αντίπαλες ομάδες παίζουν κλειστά στο μισό γήπεδο, όπως έγινε και από εμάς με τη Ντόρτμουντ, που δυσκολεύτηκε να διασπάσει την άμυνα μας, είναι δύσκολο. Το δύσκολο στο ποδόσφαιρο είναι να δημιουργήσεις. Χρειάζονται νέες ιδέες από τους παίκτες σε κάποιες φάσεις».

Για το ρόλο του μετά την επιστροφή στον ΠΑΟΚ: «Φέτος είναι πολλά παραπάνω παιχνίδια σε σχέση με την πρώτη μου χρονιά, Είναι μεγαλύτερη η πίεση από Πέμπτη - Κυριακή. Προσπαθείς να δίνει λύσεις στον προπονητή και στους συμπαίκτες σου και να γίνεις και εσύ καλύτερος. Μόνο μέσα από τα παιχνίδια εξελίσσεσαι και το σημαντικό είναι αυτό. Να γίνεσαι καλύτερος».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει πετάξει βαθμούς και ιδιαίτερα στην Τούμπα: «Πιστεύω ότι οι πιο σημαντικοί πόντοι που χάθηκαν ήταν στην Τούμπα με Πανθρακικό και Παναιτωλικό. Ήταν η περίοδος που η ομάδα έκανε κάποια κοιλιά. Αυτό ήταν το πρόβλημα και οι πιο σημαντικοί βαθμοί που χάσαμε Η διακοπή θα μας βοηθήσει λίγο να ηρεμήσουμε και πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι στο δεύτερο γύρο για να μπούμε δυνατά στη μάχη για τα πλέι οφ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα