Άντερλεχτ: Η ανάγκη για... εκδίκηση και η στήριξη στον προπονητή!

Δημήτρης Τομαράς
Άντερλεχτ: Η ανάγκη για... εκδίκηση και η στήριξη στον προπονητή!

bet365

Τα στελέχη της Άντερλεχτ ζητούν εκδίκηση από τον Ολυμπιακό μέσω των βελγικών media και ενώ στηρίζουν ανοιχτά τον Μπέσνικ Χάσι.
«Θέλουμε μια εκδίκηση από τον Ολυμπιακό για την διπλή ήττα πριν από δύο σεζόν. Μπορούμε και πρέπει να τους αποκλείσουμε. Και μπορούμε και πρέπει να τους αφήσουμε εκτός», ανέφερε σε σχόλιό του στα βελγικά ΜΜΕ ο Χέρμαν Βαν Χόλσμπεεκ.
Ο τζένεραλ μάνατζερ των Βέλγων προσέφερε και στήριξη στον προπονητή Χάσι. «Οι οπαδοί μας έχουν το δικαίωμα να ανεβάζουν ψηλά τον πήχη. Όμως με τίποτα δεν θα δεχθούμε αποδοκιμασίες και άσχημα σχόλια για τον προπονητή μας και την ομάδα. Προσπαθώ και μπορώ έως ένα σημείο να καταλάβω τους οπαδούς αλλά ας καταλάβουν και αυτοί εμάς. Πήραμε έναν πόντο με την Οστάνδη, που ήταν ένας φτωχός απολογισμός για εμάς. Έχουμε όμως το υλικό για να παίζουμε τρία ματς την εβδομάδα σε Βέλγιο και Ευρώπη. Η στήριξη στον προπονητή μας είναι δεδομένη. Εάν πάρουμε και καλό αποτέλεσμα με την Μπριζ τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά μετά», τόνισε επίσης.
Ο Βαν Χόλσμπεεκ δεν απέκλεισε την πιθανότητα να ενισχυθεί η Άντερλεχτ, σε περίπτωση που υπάρχουν αποχωρήσεις ή κριθεί σκόπιμο. Ως προς τον προπονητή στήριξε ακόμα και το κοουτσάρισμα του Χάσι.
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα