Ντεφούρ: «Κλήρωση στα... μέτρα μας με Ολυμπιακό» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ντεφούρ: «Κλήρωση στα... μέτρα μας με Ολυμπιακό» (vid)

bet365

Οι Ντεφούρ και Ντεσάχτ σχολίασαν on camera την κλήρωση της Άντερλεχτ με τον Ολυμπιακό, θεωρώντας πως είναι στα... μέτρα της ομάδας τους.
Ο Ντεφούρ τόνισε στο επίσημο κανάλι της Άντερλεχτ για:
Τον Ολυμπιακό και την ευρωπαϊκή προοπτική της ομάδας του: Ο Ολυμπιακός είναι μία καλή ομάδα. Θεωρώ όπως πως η κλήρωση αυτή είναι στα... μέτρα μας. Είναι μέσα στις δυνατότητές μας. Έχουμε ήδη δείξει πως σε ευρωπαϊκό επίπεδο κάνουμε καλά ματς. Θα είναι δύο δύσκολοι αγώνες, αλλά σε αυτό το επίπεδο δεν γίνεται να παίζεις εύκολα ματς.
Ο Ντεσάχτ από την άλλη επισήμανε για:
Την κλήρωση και την συνέχεια: Θα πρέπει να είμαστε φιλόδοξοι. Ο αντίπαλος δεν είναι ούτε Γιουνάιτεντ και ούτε Λίβερπουλ. Είναι 50%-50% η πρόκριση. Ξέρω πως αυτό που λέω είναι ένα κλισέ αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Εάν στο πρώτο ματς δεν δεχθούμε γκολ θα είναι πολύ σημαντικό. Προτιμούσα να παίζαμε το 2ο ματς στην έδρα μας. Εάν όμως είσαι καλός από την αρχή ενός αγώνα τα καλά αποτελέσματα έρχονται. Μετά με ένα καλό σκορ θα έχουμε αβαντάζ στο ματς της Ελλάδας. Ξέρω τον Μιλιβόγιεβιτς και πραγματικά ο Ολυμπιακός έκανε φέτος πολύ καλό Champions League. Ειλικρινά είναι μία πολύ καλή ομάδα αλλιώς δεν θα ήταν εδώ. Εξαρτάται και από εμάς να τους κερδίσουμε.
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα