Ενοχλήσεις ο Ηλιάδης στον Πανθρακικό

Νίκος Τσιώκος
Ενοχλήσεις ο Ηλιάδης στον Πανθρακικό

bet365

Ενοχλήσεις στον προσαγωγό ένιωσε ο Ηλιάδης και έμεινε εκτός της σημερινής προπόνησης του Πανθρακικού, όπως και ο Τζάνης, ενώ ο Βάλτερ συνέχισε το ειδικό ατομικό του πρόγραμμα.

Μία προπόνηση περιελάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού. Από αυτή έμεινε εκτός ο Στέλιος Ηλιάδης, καθώς έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό, με την κατάστασή του να εκτιμάται τις επόμενες ημέρες. Εκτός ήταν και ο ήδη τραυματίας Χρήστος Τζάνης, με τον Βάλτερ να συνεχίζει το ειδικό ατομικό του πρόγραμμα.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι της Λέστερ με την Τσέλσι.

Όσον αφορά το... μενού, περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής με μπάλα, κυκλοφορίας της μπάλας, τακτικής και τελειώματα φάσεων. Έτσι, η προετοιμασία των ακριτών θα συνεχιστεί την Τρίτη (15/12) και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη (16/12), όταν θα ανακοινωθεί η αποστολή, που θα ταξιδέψει στα Χανιά για το ματς της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου με την ομώνυμη ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα