Έβγαλε αποστολή για Κύπελλο και πρωτάθλημα ο Παράσχος

Δημήτρης Τομαράς
Έβγαλε αποστολή για Κύπελλο και πρωτάθλημα ο Παράσχος

bet365

Ο Γιώργος Παράσχος γνωστοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας την αποστολή του Πλατανιά για Κύπελλο και πρωτάθλημα, που απαρτίζεται από 24 παίκτες.
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας των Χανίων για το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Παναιγιάλειο στο Αίγιο, την Τετάρτη (16/12/15, 19:30). Ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος, πήρε στην αποστολή και τους 24 διαθέσιμους παίκτες, καθώς στην συνέχεια η ομάδα δεν θα επιστρέψει στην... βάση της, αλλά θα ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη, όπου θα παραμείνει και θα προπονείται μέχρι και την Κυριακή που είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος. Εκτός έμειναν ο Κουλιμπαλί, οποίος έχει δηλωθεί για να εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο ματς, ο Ολιμπά, ο Ρενάτο και ο τραυματίας Γιακουμάκης. Το πρόγραμμα της Δευτέρας, στο μεγαλύτερό του μέρος, περιλάμβανε οικογενειακό διπλό.
Συγκεκριμένα την αποστολή απαρτίζουν οι: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Μπανανά, Δημήτρης, Ιτούα, Βάντερσον, Σελίν, Αποστολόπουλος, Στανισάβλιεβιτς, Γκνιάτιτς, Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Μουνάφο, Ράμος, Μιλούνοβιτς, Ζίλβαν, Ανγκούλο, Ντίνας, Πάγκαλος, Κασωτάκης, Τζιμόντζι, Σκουλουδάκης, Τσουράκης και Μαχαμάτ.
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα