Κοντά στα παιδιά ο Πανιώνιος

Κοντά στα παιδιά ο Πανιώνιος

Κοντά στα παιδιά ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος θα βρεθεί κοντά στα παιδιά, στην εκδήλωση που διοργανώνει ο ΟΠΑΠ για δεύτερη συνεχή χρονιά...

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΟΠΑΠ για ακόμη μία φορά, χαρίζει χαμόγελα σε παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη, υλοποιώντας για δεύτερη συνεχή χρονιά το Κοινωνικό Πρόγραμμα «Ευχοστολίδια». Στόχος του προγράμματος είναι πάνω από τρείς χιλιάδες παιδικές ευχές να γίνουν πραγματικότητα. Τα παιδιά 13 Σωματείων της διευρυμένης ένωσης «Μαζί για το Παιδί» έχουν αποτυπώσει σε ζωγραφιές το δώρο που θέλουν να λάβουν αυτά τα Χριστούγεννα, γράφοντας παράλληλα και τη δική τους Χριστουγεννιάτικη ευχή.

Οι ευχές αυτές παρουσιάζονται από τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου έως και τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου σε τρία γνωστά εμπορικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ο καθένας μπορεί να συμμετάσχει ενεργά, κάνοντας τις ευχές των παιδιών πραγματικότητα, επιλέγοντας μία παιδική ζωγραφιά-ευχή που θέλει να εκπληρώσει αυτά τα Χριστούγεννα.

Στο Πέριστερι από τον Ατρόμητο δοκιμάζεται ο Πανιώνιος το Σάββατο στο πλαίσιο της Σούπερ Λιγκ. Σε απόδοση 2.08 το εκατέρωθεν σκοράρισμα στη Novibet. 

Στο Athens Metro Mall όπου θα εγκαινιαστεί μια από τις 3 Χριστουγεννιάτικες Εκθέσεις Ζωγραφικής, θα δώσει το παρόν και η ομάδα μας, την οποία θα εκπροσωπήσουν οι αθλητές μας Παναγιώτης Κόρμπος, Τάσος Μπακασέτας. Παράλληλα θα συμμετάσχουν και εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου.

Σας καλούμε να στηρίξετε την συμμετοχή των παικτών μας στην ενέργεια αυτή, με την παρουσία σας και με την συμβολή σας στο να γίνουν οι ευχές των παιδιών πραγματικότητα».

Best of internet