Super League - ΕΠΟ: Αποφάσεις για την αποχή την Τρίτη

Δημήτρης Τομαράς
Super League - ΕΠΟ: Αποφάσεις για την αποχή την Τρίτη

bet365

Η Super League θεωρεί δίκαιο το αίτημα του ΠΣΑΠ για την έναρξη λειτουργίας του Εγγυητικού Ταμείου και θα υπάρξει σύσκεψη στην ΕΠΟ την Τρίτη με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League: «Ανακοινώνεται ότι η Super League, συμμεριζόμενη το κατ' αρχήν δίκαιο αίτημα του ΠΣΑΠ περί έναρξης λειτουργίας του Εγγυητικού Ταμείου και παρά τη δεδομένη δύσκολη οικονομικά συγκυρία, ανέλαβε σχετική πρωτοβουλία και συνεκάλεσε συνάντηση όλων των εμπλεκομένων φορέων για το εν λόγω ζήτημα (ΕΠΟ, Super League, Football League και ΠΣΑΠ). Η εν λόγω συνάντηση, η οποία θα λάβει χώρα την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 11.00 π.μ., στα γραφεία της ΕΠΟ, αναμένεται να δρομολογήσει την έναρξη λειτουργίας του Εγγυητικού Ταμείου».

H Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Αθανασιάδης σκοράρει σε οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα