Βαν Χόλσμπεεκ: «Να κερδίσει ο καλύτερος»

Δημήτρης Τομαράς
Βαν Χόλσμπεεκ: «Να κερδίσει ο καλύτερος»

bet365

O Χέρμαν Φαν Χόλσμπεεκ χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ως μία ομάδα φίλων και διευκρίνισε πως ελπίζει να κερδίσει ο καλύτερος.
Ο τζένεραλ μάνατζερ της Άντερλεχτ μίλησε και στην κάμερα του OTE TV για την κλήρωση με Ολυμπιακό. Ανάμεσα στα άλλα είπε για:
Το παιχνίδι με Ολυμπιακό: «Ελπίζουμε η καλύτερη ομάδα να προχωρήσει. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα φίλων. Έχουμε ξαναβρεθεί στο παρελθόν αντίπαλοι και έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Θα αντιμετωπίσουμε φίλους. Ελπίζουμε ο καλύτερος να κερδίσει».
Τους αγωνιστικούς... κινδύνους: «Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Γνωρίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει τις προϋποθέσεις να προχωρήσει στην διοργάνωση. Προέρχεται από πολύ καλά παιχνίδια στο Champions League, άρα έχει τα φόντα να συνεχίσει στο Europa League».
Τον Στέφανο Οκάκα: «Ο Στέφανο Οκάκα είναι ένας απ' τους καλύτερους παίκτες μας. Έρχεται απ' την Ιταλία, είναι διεθνής και πολύ καλός επιθετικός. Ελπίζω να δείξει σε αυτά τα δύο παιχνίδια ότι μπορεί να κάνει την διαφορά».
Τα μέτρα ασφαλείας που υπάρχουν στο Βέλγιο μετά το τρομοκρατικό χτύπημα: «Σίγουρα όταν θα διεξαχθεί το παιχνίδι ίσως να έχουν λυθεί. Η βελγική κυβέρνηση κάνει ότι μπορεί να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα. Ελπίζουμε να μπορέσουμε να φέρουμε τους Έλληνες φιλάθλους στο Βέλγιο με ασφάλεια».
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα