Επιβεβαίωση από τον μάνατζερ του Σκαριόνε: «Ξέρουμε για ΠΑΟΚ»

Σταύρος Σουντουλίδης
Επιβεβαίωση από τον μάνατζερ του Σκαριόνε: «Ξέρουμε για ΠΑΟΚ»

bet365

Το Gazzetta.gr αποκάλυψε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Εζεκίελ Σκαριόνε, με τον μάνατζέρ του να επιβεβαιώνει το φλερτ με τον «Δικέφαλο»

Ο Ρενάτο Σεντρόλα, που εκπροσωπεί τον 30χρονο Αργεντινό μεσοεπιθετικό, υποστήριξε πως από το πρωί της Δευτέρας –αμέσως μετά την αποκάλυψη του Gazzetta.gr- δέχεται διαρκώς κλήσεις από την Ελλάδα!

«Υπήρξε μία διερευνητική επαφή, η οποία δεν έγινε απευθείας από την πλευρά του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ ρώτησε για τον Σκαριόνε, αλλά μέσω αυτού του ατζέντη, κάτι αρκετά συνηθισμένο. Γνωρίζω πολύ καλά τον κ. Άρνεσεν, αλλά δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου μέχρι στιγμής. Φαντάζομαι ότι αν μετά τις πληροφορίες που έχει πάρει θέλει να προχωρήσει σε συγκεκριμένη πρόταση από την πλευρά του ΠΑΟΚ θα με καλέσει άμεσα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σεντρόλα.

Το σίγουρο είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι μόνος στο παιχνίδι της απόκτησης του Σκαριόνε για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον κι από άλλες ομάδες, ανάμεσα τους και η Μπεσίκτας, με την Κασίμπασα να μην έχει ξεκαθαρίσει την στάση της.

Από την στιγμή που ο Αργεντινός μπορεί να διαπραγματευτεί από τώρα με οποιαδήποτε ομάδα (το συμβόλαιο του λήγει στις 31/5/2016) στην Κασίμπασα είναι ανοικτοί σε κάθε ενδεχόμενο και δεν αποκλείουν την περίπτωση μεταγραφής του ακόμη και τον Ιανουάριο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα