Ντοσεβί: «Υπάρχει ακόμη δρόμος για να μείνω στη Σταντάρ Λιέγης»

Ντοσεβί: «Υπάρχει ακόμη δρόμος για να μείνω στη Σταντάρ Λιέγης»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Ντοσεβί: «Υπάρχει ακόμη δρόμος για να μείνω στη Σταντάρ Λιέγης»

bet365

Από την καλύτερη εμφάνιση του με τα χρώματα της Σταντάρ Λιέγης προέρχεται ο Ματιέ Ντοσεβί κάνοντας την διαφορά και κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ.

Ο άσος του Ολυμπιακού, ο οποίος αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού στη Σταντάρ Λιέγης εντυπωσιάζει με την παρουσία του στον βελγικό σύλλογο.

Ο Ντοσεβί, ο οποίος είναι από τους κορυφαίους σε ασίστ στο βελγικό πρωτάθλημα ήταν o υπέρτερος σε απόδοση παίκτης της Σταντάρ Λιέγης στην επικράτηση με 2-0 της Κλαμπ Μπριζ, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ στο 66'.

«Υπάρχουν μέρες που όλα πάνε περίφημα στον αγωνιστικό χώρο. Μπορεί να πεις πως τούτο ήταν το καλύτερο παιχνίδι μου από τότε που ήρθα στη Σταντάρ Λιέγης», τόνισε αρχικά ο Τογκολέζος εξτρέμ, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στις πιθανότητες παραμονής του στο Βέλγιο.

«Αυτά είναι εσωτερικά ζητήματα και δεν θέλω να τα συζητήσω. Υπάρχει ακόμη δρόμος και προτιμώ να μείνω συγκεντρωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μου. Δεν ξέρω ακόμη τι θα κάνω. Θέλω το καλύτερο δυνατό. Εδώ πάντως νιώθω σαν να είμαι σπίτι μου».

Ο Ντοσεβί μίλησε και για το δεύτερο γκολ του με τη φανέλα της Σταντάρ Λιέγης. «Είμαι επιθετικός ποδοσφαιριστής, έτσι θα πρέπει να τελειώνω τις φάσεις. Είναι ωραίο να βγάζεις ασίστ, αλλά θα πρέπει να είμαι πιο κοντά στο γκολ. Αυτό έκανα κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ με επιτυχία».

 

Τελευταία Νέα