«Αν χρειαστεί θα... κλαδέψω τον Βάρντι»

Κώστας Ζάλιαρης
«Αν χρειαστεί θα... κλαδέψω τον Βάρντι»

bet365

Ξεκάθαρο το μήνυμα από τον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς ενόψει του αποψινού αγώνα της Τσέλσι με τη Λέστερ, με τον Σέρβο μπακ να δηλώνει πως αν χρειαστεί, θα σταματήσει τον Τζέιμι Βάρντι... ακόμα και αντιαθλητικά.
Οι «μπλε» επισκέπτονται απόψε την έδρα των... μέχρι πρότινος πρωτοπόρων της Πρέμιερ Λιγκ (ανέβηκε η Άρσεναλ στην κορυφή αλλά με ματς περισσότερο) και καλούνται να ξεπεράσουν την ήττα - σοκ από τη Μπόρνμουθ πριν από μια εβδομάδα στο Λονδίνο.
Ο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς που ξέρει ότι η Λέστερ θα παίξει με την ταχύτητα των εξτρέμ της αλλά και του Βάρντι, δήλωσε ότι ενδεχομένως να χρησιμοποιήσει και... άνομα μέσα για να σταματήσει τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος.
«Αν χρειαστεί, μέχρι που θα τον κλωτσήσω... Σε ορισμένους επιθετικούς δεν αρέσει καθόλου αυτό, εκνευρίζονται και χάνουν τη συγκέντρωση και την αυτοπεποίθησή τους. Θα είναι δύσκολο για εμάς απόψε, με τον Βάρνει να ξέρει πως να εκμεταλλευτεί τους χώρους και να δημιουργεί ανοίγματα για τους συμπαίκτες του, οπότε πρέπει να τον σταματήσουμε όπως μπορούμε» είπε ο έμπειρος μπακ των «μπλε».
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα