Ιντέγε στο gazzetta.gr: «Ελπίζω να πάμε στον τελικό του Europa League και να το πάρουμε»

Ιντέγε στο gazzetta.gr: «Ελπίζω να πάμε στον τελικό του Europa League και να το πάρουμε»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ιντέγε στο gazzetta.gr: «Ελπίζω να πάμε στον τελικό του Europa League και να το πάρουμε»

bet365

Ο Μπράουν Ιντέγε δηλώνει στο gazzetta.gr ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να συνεχίσει τη σαρωτική πορεία του στην Ελλάδα και ελπίζει να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής στο Europa League, πανηγυρίζοντας στην Ελβετία την κατάκτηση του τροπαίου!

Τα όνειρα δεν έχουν ταβάνι. Στον Ολυμπιακό συνεχίζουν να ονειρεύονται... Europa-ικά όπως έλεγε και το match programme του αγώνα με τον Παναιτωλικό. Σ' αυτό το κάδρο μπαίνουν κι οι δηλώσεις του Μπράουν Ιντέγε στο gazzetta.gr, μετά το 14 στα 14 επί της ομάδας του Αγρινίου.

Ο Νιγηριανός επιθετικός, που μετρά φέτος 17 ματς (μόνο με Πλατανιά και Παναιγιάλειο δεν έπαιξε), και 6 γκολ, πιστεύει ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας μπορούν να διευρύνουν το ρεκόρ στην Ελλάδα και ελπίζει να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Europa League με τους «ερυθρόλευκους» στην Ελβετία, μιας και όπως μας λέει, στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά.

«Οι περισσότερες ομάδες του Europa League είναι πολύ δυνατές και θα είναι δύσκολο για εμάς», σχολίασε αρχικά ο Ιντέγε ο οποίος δεν έχει προτίμηση στον αντίπαλο.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει το απόλυτο μέχρι στιγμής. Μπορεί να συνεχίσει η ομάδα μ' αυτόν τον τρόπο;

«Πιστεύω ότι είναι δυνατό αυτό. Αν δουλεύουμε σκληρά μπορούμε να νικάμε σε κάθε ματς και να κατακτήσουμε τον τίτλο».

Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει ο Ολυμπιακός στο Europa League;

«Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε. Ελπίζω να πάμε στον τελικό και να τον κατακτήσουμε, στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και αν έχουμε μια καλή κλήρωση, θα μας βοηθήσει να προχωρήσουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα