Πράνιτς στο gazzetta.gr: «Πλέον έχουμε οργάνωση στο γήπεδο...»

Πράνιτς στο gazzetta.gr: «Πλέον έχουμε οργάνωση στο γήπεδο...»

Κώστας Ζάλιαρης
Πράνιτς στο gazzetta.gr: «Πλέον έχουμε οργάνωση στο γήπεδο...»

bet365

Ξεκάθαρους ρόλους έχουν πλέον οι παίκτες του Παναθηναϊκού στον αγωνιστικό χώρο, όπως δήλωσε ο Ντάνιελ Πράνιτς στο gazzetta.gr λίγο μετά τη νίκη (2-0) επί του Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Ο Κροάτης άσος που επανήλθε στη μεσαία γραμμή στο τακτικό κομμάτι, υποστήριξε πως ναι μεν το «τριφύλλι» χρειάζεται ακόμα χρόνο για να έχει πλέον την ταυτότητα του Αντρέα Στραματσόνι, ωστόσο, τόνισε ότι το σημαντικό είναι πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του ξέρουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν και το παιχνίδι της ομάδας διέπεται από οργάνωση...

«Έχουμε νέα φιλοσοφία πλέον σαν ομάδα, αλλά χρειάζεται και χρόνος για να αφομοιώσουμε όλα όσα μας ζητάει ο νέος προπονητής. Σε κάθε παιχνίδι είμαστε όλο και καλύτεροι και πιστεύω ότι έχουμε οργάνωση στο παιχνίδι μας... Βγαίνουμε στο γήπεδο και ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε και το ρόλο που έχει ο καθένας για να πάρουμε τη νίκη» είπε αρχικά ο Ντάνιελ Πράνιτς στο gazzetta.gr και συνέχισε, λέγοντας για το ματς με τους Αρκάδες:

«Ασφαλώς, σήμερα (σ.σ. χτες) ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί ο Αστέρας είναι καλή ομάδα και παίζει καλό ποδόσφαιρο, όμως αξίζαμε εμείς τους τρεις βαθμούς. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε αρκετές ευκαιρίες, όμως φτάσαμε σε σημείο να δεχθούμε πίεση και να έχει και δοκάρι ο αντίπαλος, ωστόσο αντέξαμε, πετύχαμε και το δεύτερο γκολ και όλα ήταν καλά για εμάς...».

Για την διαφορετική εικόνα του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο και την επιθετική διάθεση που επέδειξε, δήλωσε:

«Στο πρώτο ημίχρονο κάποια στιγμή χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας... Ειδικά στα τελευταία 20-25 λεπτά τρέχαμε όλοι παντού, δεν κρατούσαμε τη μπάλα και είχαμε προβλήματα. Στην ανάπαυλα, ο προπονητής μας είπε ότι έπρεπε όλοι να κρατήσουμε τις θέσεις μας και να παίξουμε όπως ξέρουμε... Εκτελέσαμε τις εντολές τους και έγινε καλύτερο για εμάς το παιχνίδι».

Ο Αντρέα Στραματσόνι στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε ότι οι μεγάλες ομάδες πρέπει να τελειώνουν τα ματς στις ευκαιρίες που τους παρουσιάζονται και να μη δίνουν δικαιώματα στους αντιπάλους τους, πράγμα που ασπάστηκε στον απόλυτο βαθμό και ο Πράνιτς μιλώντας για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο φινάλε του αγώνα με τον Αστέρα η «πράσινη» άμυνα με το δοκάρι του Κουρμπέλη, προτού ο Καλτσάς γράψει το τελικό 2-0...

«Δεν ξέρω... Θέλαμε να κρατήσουμε το προβάδισμα για να πάρουμε τη νίκη, αλλά βρεθήκαμε σε δύσκολη κατάσταση... Δεν ήταν θέμα τακτικής, απλά εμείς οπισθοχωρήσαμε και τους αφήσαμε να παίξουν. Θα ήταν ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα αν η μπάλα είχε καταλήξει στα δίχτυα και όχι στο δοκάρι, αλλά ξαναλέω ότι θέλουμε λίγο χρόνο παραπάνω για να αφομοιώσουμε όλες τις ιδέες του νέου μας προπονητή. Κάποιες φορές θέλεις και την τύχη με το μέρος σου κι εμείς την είχαμε στην καλή ευκαιρία που έκανε ο αντίπαλος και καταφέραμε να πάρουμε και τους τρεις βαθμούς» ήταν τα λόγια του Κροάτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα