«Κρίμα που δεν κερδίσαμε αυτό το ματς»

«Κρίμα που δεν κερδίσαμε αυτό το ματς»

Gazzetta team
«Κρίμα που δεν κερδίσαμε αυτό το ματς»

bet365

Ο Γκουστάβο Πογέτ μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για την αντίδρασή του στην αποβολή του Άρθο και εξέφρασε την απογοήτευσή του για τον τρόπο που χάθηκε το τρίποντο στην Νέα Σμύρνη.

Ο Ουρουγουανός ήταν ικανοποιημένος από τους παίκτες του και ειδικά στο σημείο που έμειναν με αριθμητικό μειονέκτημα στον αγωνιστικό χώρο, με την αποβολή του Άρθο. Ωστόσο, το γεγονός ότι η Ένωση θα μπορούσε να είχε πάρει όλους τους βαθμούς, άφησε μία πικρία, κάτι που φάνηκε και στα λόγια του στους παίκτες του, μετά το τέλος του αγώνα.

«Κρίμα που δεν κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι. Θα ήθελα να σας δώσω συγχαρητήρια για τον τρόπο που αντιδράσατε μετά το σημείο που μείναμε με δέκα παίκτες. Είναι κρίμα όμως που δε κερδίσαμε, αν και πετύχαμε το γκολ στο τέλος. Πίστευα ότι δεν υπήρχε θέμα με το γκολ και ότι πήραμε τη νίκη» φέρεται να τους είπε ο Πογέτ, σύμφωνα με όσα αναφέρει η SportDay.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα