Πέτριτς: «Καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι»

Πέτριτς: «Καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι»

Ο Μλάντεν Πέτριτς τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός παρουσιάζεται όλο και καλύτερος και δήλωσε αισιόδοξος για ακόμη πιο βελτιωμένη εικόνα στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Πέτριτς: «Καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι»

«Νομίζω ότι είναι εύκολο να βρούμε το σημείο-κλειδί. Ήταν η στιγμή που πετύχαμε το πρώτο γκολ γιατί νομίζω ότι είχαμε κάποιες καλές ευκαιρίες να σκοράρουμε και δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Αλλά μείναμε συγκεντρωμένοι στο να πετύχουμε το γκολ, μέχρι να σκοράρει ο Καρέλης. Μετά από το γκολ το παιχνίδι άνοιξε λίγο περισσότερο για εμάς και γι' αυτό μπορέσαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ» δήλωσε αρχικά ο Κροάτης στην κάμερα της Nova.

Ερωτηθείς για τα προβλήματα που έδειξε ο Παναθηναϊκός στη δημιουργία παιχνιδιού, εξήγησε: «Ο Αστέρας είναι καλή ομάδα και δεν νομίζω ότι είχαμε προβλήματα στη δημιουργία. Είχαμε 4-5 ευκαιρίες, όπου έπρεπε να σκοράρουμε και φυσικά είναι πάντα δύσκολο σε μία ομάδα όπως αυτήν γιατί δεν μπορούμε να είμαστε μόνο στην επίθεση γιατί έχουν ορισμένους καλούς παίκτες μπροστά επίσης και προσπαθούμε να κρατάμε την ισορροπία και να μη βιαζόμαστε. Ξέραμε ότι θα σκοράρουμε. Δεν είναι αναγκαστικό να το κάνουμε από το πρώτο λεπτό. Το σημαντικό είναι ότι πετύχαμε γκολ και δεν δεχθήκαμε ξανά, αν και ήμασταν τυχεροί με την κεφαλιά. Αλλά νομίζω ότι ήταν ένα πολύ καλύτερο παιχνίδι από το πρώτο ή το δεύτερο που δώσαμε με τον καινούργιο προπονητή».

Τέλος, κληθείς να επισημάνει τις αλλαγές που έχει φέρει ο Στραματσόνι, είπε: «Έχουμε περισσότερη τακτική στην προπόνηση, κάτι που είναι λογικό με Ιταλό προπονητή, αφού στην Ιταλία η τακτική είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της προπόνησης. Νομίζω ότι είναι καλό και για εμάς και για τους νέους παίκτες να βλέπουν αυτό το μέρος του ποδοσφαίρου επίσης. Όπως είπα, κάναμε πολύ καλύτερο ματς από τα δύο τελευταία και ελπίζω ότι θα βελτιωθούμε παιχνίδι με το παιχνίδι και θα εμφανίσουμε τις ιδέες που έχει στον αγωνιστικό χώρο».

Best of internet