Τούντορ: «Θα δούμε έναν καλό ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Τούντορ: «Θα δούμε έναν καλό ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Ιγκορ Τούντορ με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, αλλά και στην εικόνα που αναμένεται να παρουσιάσει ο ΠΑΟΚ. Τέλος μίλησε για τις μεταγραφές και τις συζητήσεις που έχει με τον Άρνεσεν.

Ο Κροάτης τεχνικός μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού αρχικά για τις σκέψεις του σχετικά με το παιχνίδι στο Ντόρτμουντ: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι πρώτα από όλα για το κύρος του Συλλόγου και για την ψυχολογία των παικτών μου, καθώς είδαμε ότι μπορούμε να νικήσουμε μία μεγάλη ομάδα όπως η Μπορούσια. Είναι κάτι θετικό και πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε για να κάνουμε καλά πράγματα. Δεν πρέπει να μας ικανοποιεί το γεγονός ότι κερδίσαμε μία μεγάλη ομάδα. Πρέπει να μας μείνει ως ένα μάθημα για το μέλλον, ώστε να θυμόμαστε ότι μπορούμε να κάνουμε αυτό που θέλουμε όταν το θέλουμε. Αλλά την Δευτέρα το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό. Είναι μία δοκιμασία για τον χαρακτήρα της ομάδας και δουλέψαμε σκληρά από την Παρασκευή για αυτό, ώστε να καταλάβουν οι παίκτες πως δουλεύει όλο αυτό» .

Για την δήλωση που είχε κάνει σχετικά με το ότι να αμύνεσαι είναι πιο εύκολο και αν ενισχύθηκε η άποψη του: «Μαθαίνω πράγματα κάθε μέρα και καταλήγω σε νέα συμπεράσματα σχετικά με το ελληνικό πρωτάθλημα. Κάθε πρωτάθλημα έχει τις ιδιαιτερότητές του. Αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις με έναν συγκεκριμένο τρόπο, αλλά όταν περάσουν οι μήνες μπορεί να αλλάξεις γνώμη. Κάθε Κυριακή είναι επίσης ένα μεγάλο μάθημα για μένα. Αυτή είναι μία από τις λύσεις που υπάρχουν. Αλλά η οπτική μου στο ποδόσφαιρο και αυτό που θέλω είναι η κυριαρχία. Θέλω η ομάδα μου να έχει την μπάλα. Μερικές φορές πρέπει να εναντιώνεσαι στο δικό σου ποδόσφαιρο για να πάρεις το καλύτερο αποτέλεσμα».

Για τις σκέψεις του σχετικά με το πως θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό: «Έχω ήδη από την Παρασκευή την 11άδα της Δευτέρας και πιστεύω θα είναι εξαιρετικοί και θα δούμε έναν καλό ΠΑΟΚ» .

Για την εικόνα που έχει για τον προσεχή αντίπαλο: «Έχουν έναν πολύ καλό επιθετικό. Ο παίκτης με το νούμερο εννιά μου αρέσει πολύ. Δεν είναι εύκολη ομάδα στο να την αντιμετωπίσεις. Παίζουν στην έδρα τους και δεν θα είναι εύκολο. Συνήθως εκεί δεν παίζεται και πολύ ποδόσφαιρο, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι καλά για το παιχνίδι» .

Για την επερχόμενη μεταγραφική περίοδο και αν έχουν ξεκινήσεις οι διεργασίες για αυτή: «Μιλάω καθημερινά με τον Αθλητικό Διευθυντή. Είναι κάτι που κάνουμε πάντα μεταξύ των αγώνων. Η συγκέντρωσή μου είναι αυτή την στιγμή μόνο στις προπονήσεις» .

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα