Καλτσάς: «Μας βγήκαν οι φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο»

Καλτσάς: «Μας βγήκαν οι φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο»

Νίκος Αθανασίου
Καλτσάς: «Μας βγήκαν οι φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο»

bet365

Ο Νίκος Καλτσάς σημείωσε το πρώτο του γκολ με τον Παναθηναϊκό και τόνισε πως το ματς με τον Αστέρα κρίθηκε στις φάσεις που εκμεταλλεύτηκε η ομάδα του στην επανάληψη.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Ήταν περίεργο. Δεν είναι ευχάριστο να παίζεις σε άδειο γήπεδο. Κάναμε το παιχνίδι μας και βγάλαμε ότι είχαμε δουλέψει τις προηγούμενες μέρες».

Για το αν η θέση του είναι αυτή που τον είδαμε με τον Αστέρα: «Αυτή είναι η θέση μου, αλλά όπου με χρειαστεί ο προπονητής θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα».

Για το αν θεωρεί πως οι ευκαιρίες που είχε πάρει τον προηγούμενο καιρό δεν ήταν στη θέση του: «Δεν είχα πολύ χρόνο συμμετοχής, απλά το είπα γιατί η ομάδα βρίσκεται σε περίεργη φάση και τώρα πρέπει να βοηθήσουμε όλοι για να φύγουμε από αυτή την κατάσταση».

Για την απόδοσή του: «Δεν θέλω να μιλήσω προσωπικά. Προέχει να κερδίζει η ομάδα, γιατί είμαστε σε περίεργη φάση και πρέπει να φύγουμε από αυτή».

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι: «Σίγουρα το πρώτο ημίχρονο ήταν κλειστό, αλλά δεν μας απείλησε καθόλου ο Αστέρας Τρίπολης. Ήμασταν πολύ καλά στημένοι, δε βγήκαν οι φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, μας βγήκαν στο δεύτερο και ήρθαν τα γκολ».

Για το αν τρόμαξε στο δοκάρι του Κουρμπέλη: «Ο Αστέρας έκανε δύο φάσεις που μας απείλησε, αλλά αν είχαμε καθαρό μυαλό θα μπορούσαμε να τελειώσουμε πιο νωρίς το παιχνίδι».

Για το αν είναι το φάρμακο για τον Παναθηναϊκό οι νίκες: «Όταν είσαι μια μεγάλη ομάδα οπως ο Παναθηναϊκός αν κερδίζεις βγαίνεις από αυτή την κατάσταση».

Για τον Στραματσόνι και τι έχει αλλάξει: «Έχει μόνο 3 εβδομάδες εδώ. Προσπαθούμε να αφομοιώσουμε αυτά που μας ζητάει όσο καλύτερα μπορούμε».

Για το που αφιερώνει το πρώτο του γκολ με τον Παναθηναϊκό: «Στην οικογένειά μου και στον αδερφό μου που γιορτάζει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα