Γεωργιάδης: «Υπερήφανος για τους παίκτες μου»

Γεωργιάδης: «Υπερήφανος για τους παίκτες μου»

Νίκος Τσιώκος
Γεωργιάδης: «Υπερήφανος για τους παίκτες μου»

bet365

Ο Γιώργος Γεωργιάδης δήλωσε ικανοποιημένος και υπερήφανος για τους ποδοσφαιριστές του επειδή παίζουν καλά μέσα σε όλες τις δυσκολίες.

Στο γεγονός ότι οι παίκτες του παίζουν καλά μέσα σε όλες τις δυσκολίες στάθηκε ο Γιώργος Γεωργιάδης στις δηλώσεις του, μετά την ισοπαλία με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Γι' αυτόν τον λόγο, ο τεχνικός της Βέροιας δήλωσε ικανοποιημένος και υπερήφανος για τους ποδοσφαιριστές του.

«Πάντα καταφέρνουμε μετά από δύσκολες καταστάσεις να παλεύουμε ως το τέλος. Είμαι πολύ υπερήφανος για την ομάδα και τους παίκτες μου, αφού μέσα σε όλες τις δυσκολίες παίζουν καλά και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Σήμερα μας έλειπαν πολλοί παίκτες, αλλά είμαι ικανοποιημένος απ' όσους έπαιξαν», ήταν τα λόγια του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα