Ο Δήμος Πειραιά τιμάει τον Ολυμπιακό

Ο Δήμος Πειραιά τιμάει τον Ολυμπιακό

Δημήτρης Τομαράς
Ο Δήμος Πειραιά τιμάει τον Ολυμπιακό

bet365

Τιμητική εκδήλωση για την ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει προγραμματίσει για το απόγευμα της Δευτέρας ο Δήμος Πειραιά. Πρωτίστως τον τιμάει για τα 90 του χρόνια.

Ο Δήμος Πειραιά πρόκειται να τιμήσει σε εκδήλωση στο δημοτικό θέατρο της πόλης τον Ολυμπιακό κυρίως για τα 90 χρόνια παρουσίας του καθώς και για τους τίτλους, τις διακρίσεις του και την εν γένει προσφορά του στην περιοχή. Το event θα αρχίσει στις 19.00 και σε αυτό θα δώσουν το παρών και εκπρόσωποι της διοίκησης της ομάδας αλλά και ποδοσφαιριστές. Φυσικά εκ μέρους του Δήμου ο επικεφαλής θα είναι ο Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης.

- Το μεσημέρι της Δευτέρας (14.30) θα υπάρξει εκδήλωση του Ολυμπιακού και του ιδρύματος της "Φλόγας" ενώ την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί στο Καραϊσκάκη άλλη μία χορηγική παρουσίαση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα