Κλήρωση με «ερυθρόλευκη» παρουσία στο Europa

Κλήρωση με «ερυθρόλευκη» παρουσία στο Europa

Δημήτρης Τομαράς
Κλήρωση με «ερυθρόλευκη» παρουσία στο Europa

bet365

Ο Ολυμπιακός στρέφει αποκλειστικά το βλέμμα του στην κλήρωση του Europa (Δευτέρα, 14.00, OTE Sports 1) για να μάθει τον επόμενό του ευρωπαϊκό αντίπαλο.
Ώρα Ευρώπης ξανά για τον Ολυμπιακό που έχει την προσοχή του πλέον στη Νιόν. Εκεί θα διενεργηθεί την Δευτέρα η κλήρωση της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης στην Ευρώπη.
Το Europa περιμένει τους πρωταθλητές Ελλάδας που ως ισχυροί ελπίζουν σε μία όσο το δυνατόν πιο ευνοϊκή κλήρωση, προκειμένου να μπορέσουν να προχωρήσουν στον θεσμό. Η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 14.00 και φυσικά ο Ολυμπιακός θα έχει τους εκπροσώπους του παρόντες. Συνήθως στις κληρώσεις δίνουν το παρών οι κ.κ. Βρέντζος, Καρεμπέ και Βερνίκος, ωστόσο σε αρκετές περιστάσεις η αντιπροσωπεία της πειραϊκής ΠΑΕ γίνεται και μεγαλύτερη.
Στον Ρέντη ο Μάρκο Σίλβα θα βιώνει τις δικές του στιγμές... αγωνίας και ανυπομονησίας για το τι θα βγάλει η κληρωτίδα. Αφότου γίνει γνωστή η επόμενη αντίπαλός του ο Πορτογάλος θα κάνει και δηλώσεις στα ΜΜΕ. Από μέρους τους και οι παίκτες βέβαια θα είναι προσηλωμένοι στην κλήρωση για να μάθουν ποιά ομάδα θα αντιμετωπίσουν στην συνέχεια.
Εδώ μπορείτε να θυμηθείτε τους 16 πιθανούς αντιπάλους του Ολυμπιακού και εδώ να διαβάσετε την παρουσίασή τους από το Gazzetta.gr.
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα