Θεοδωρίδης: «Παίζουμε καθαρά»

Θεοδωρίδης: «Παίζουμε καθαρά»

Ο Θαλής Θεοδωρίδης τόνισε ότι η Καλλονή παίζει καθαρά και όχι για να κλέψει το ματς, ενώ ελπίζει σε αλλαγή κλίματος στη συνέχεια.

Θεοδωρίδης: «Παίζουμε καθαρά»

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Θαλής Θεοδωρίδης από την προσπάθεια των παικτών του, παρά την ήττα από τον Ατρόμητο. Ο τεχνικός της Καλλονής χαρακτήρισε άδικο το αποτέλεσμα επειδή το γκολ ήρθε στις καθυστερήσεις και τόνισε ότι η ομάδα του παίζει καθαρά και όχι για να κλέψει το ματς.

«Ήταν ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας, όπως ήταν τα προηγούμενα, όπως θα είναι και τα επόμενα. Είχαμε σχεδιάσει το παιχνίδι να κλείσουμε τους χώρους του αντιπάλου και από εκεί και πέρα να κυνηγήσουμε το παιχνίδι στις αντεπιθέσεις και το καταφέραμε σε κάποιες περιπτώσεις.

Είναι άδικο όταν χάνεις ένα ματς στις καθυστερήσεις του ματς. Η Καλλονή παίζει καθαρό παιχνίδι και δεν προσπαθεί να κλέψει το ματς. Δεν έχουμε την τύχη με το μέρος μας και ελπίζουμε να δείξει και σε μας το καλό της πρόσωπο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες και στο τεχνικό επιτελείο για την προσπάθεια που κατέβαλαν στο ημερινό ματς», ήταν τα πρώτα λόγια του.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για τις μεταγραφές και αποκάλυψε ότι θα γίνουν, ώστε να αλλάξει το κλίμα στη συνέχεια. «Θέλουμε και μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές και ελπίζουμε να μπορέσουμε να αλλάξουμε το κλίμα στη συνέχεια του πρωταθλήματος», πρόσθεσε.

Best of internet