Χούλιγκαν της Νυρεμβέργης επιτέθηκαν στην ομάδα Νέων της Μπάγερν Μονάχου!

Δημήτρης Ρούσσος
Χούλιγκαν της Νυρεμβέργης επιτέθηκαν στην ομάδα Νέων της Μπάγερν Μονάχου!

bet365

Σοβαρά επεισόδια προκλήθηκαν σε αγώνα Νέων μεταξύ των «Φράγκων» και της Μπάγερν, όταν χούλιγκαν των πρώτων επιτέθηκαν στην αποστολή των Βαυαρών! Ο αγώνας ματαιώθηκε και η αστυνομία αναζητά τους δράστες.

Ένα παιχνίδι για την κατηγορία U-19 των ομάδων της Μπουντεσλίγκα υπήρξε η αφορμή για θλιβερές εικόνες, με δράστες μέλη των «Ultras» και θύματα τους προπονητές και τους φροντιστές της αποστολής των Βαυαρών.

Όπως αναφέρει o επίσημoς λογαριασμός της ομάδας του Μονάχου στο twitter, «έγινε βίαιη επίθεση από οπαδούς της Νυρεμβέργης στους υπεύθυνους της Μπάγερν στα αποδυτήρια».

Απ’ την πλευρά της η Νυρεμβέργη σχολιάζει το γεγονός ως «απολύτως καταδικαστέο», ενώ τονίζει πως «θα γίνει ό,τι είναι απαραίτητο για να εντοπιστούν οι δράστες και να αποδοθούν ευθύνες. Η Αστυνομία βρίσκεται ήδη στα ίχνη τους και ψάχνει για επιπλέον μάρτυρες ώστε αποσαφηνιστεί η εγκυρότητα των γεγονότων στο ακέραιο».

Σύμφωνα με πληροφορίες της Bild, οι χούλιγκαν παραμόνευαν και επιτέθηκαν στον επικεφαλής των οπαδών των Βαυαρών, Αντρέας Μπρουκ, στα αποδυτήρια, ενώ άσκησαν βία και εις βάρος του βοηθού προπονητή, Ντιρκ Τέσκε.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Νυρεμβέργης δύο απ’ τους δράστες διέφυγαν δίχως να γίνουν αντιληπτοί, ενώ η ομάδα ζητά επισήμως απ’ τους οπαδούς να διαθέσουν ό,τι στοιχεία πιθανώς έχουν στη διάθεση της αστυνομίας, ώστε να διευκολύνουν το έργο της να εντοπίσει τους ταραχοποιούς.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα