Τσόρι: «Έπρεπε να σηκώσουμε κεφάλι μετά την Άρσεναλ»

Δημήτρης Τομαράς
Τσόρι: «Έπρεπε να σηκώσουμε κεφάλι μετά την Άρσεναλ»

bet365

Ο Τσόρι Ντομίνγκες σχολίασε πως ο Ολυμπιακός μπορούσε και άλλα γκολ κόντρα στον Παναιτωλικό και πως έπρεπε να επιστρέψει στις νίκες μετά την Άρσεναλ.

Ο Αργεντίνος άσος τόνισε ανάμεσα στα άλλα την στιγμή της απονομής του βραβείου του ως MVP για:

Τη νίκη με Παναιτωλικό, την επιστροφή του στην ενδεκάδα και την εικόνα της ομάδας: Την ομάδα την είδα καλά. Δημιουργήσαμε φάσεις για γκολ και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει περισσότερες φορές. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην 11άδα καθώς είχα και έχω όρεξη για ποδόσφαιρο. Μετά από αυτήν την μεγάλη χαμένη ευκαιρία που είχαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι λογικό να ήμασταν κάπως επηρεασμένοι αλλά πιστεύω πως το διαχειριστήκαμε καλά το ματς. Έπρεπε να σηκώσουμε κεφάλι μετά την Άρσεναλ. Παίξαμε καλά αλλά αυτό δεν φάνηκε τόσο στο σκορ.

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA επισήμανε: «Πιστεύω ότι ήταν μία νίκη όπου χρειαζόταν η ομάδα, μετά το ότι συνέβη μέσα σε αυτή την εβδομάδα. Πήραμε το παιχνίδι σοβαρά, έτσι όπως έπρεπε. Κάναμε μία καλή δουλειά. Είτε καλά, είτε άσχημα πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Αυτό είναι στο γούστο του καθενός. Πιστεύω, όμως, ότι πήραμε τη νίκη που έπρεπε απέναντι σε μία ομάδα όπου δεν σε αφήνει να κάνεις εύκολα αυτά που θέλεις. Το πιο σημαντικό για εμάς, ως ομάδα, ήταν να επιστρέψουμε στις νίκες».

Για το ματς με την Καλλονή, όπου αν έρθει η νίκη ο Ολυμπιακός θα έχει μόνο νίκες στον πρώτο γύρο είπε: «Γι' αυτό προετοιμάζεται η ομάδα και προσπαθεί ομάδα. Δουλεύουμε σκληρά για να το πετύχουμε και κάθε φορά που έχουμε ένα παιχνίδι και παίρνουμε μία νίκη, κάνουμε ένα ακόμα βήμα προς τον σωστό δρόμο».
Για το εάν θα είναι ανταγωνιστικός ο Ολυμπιακός στο Europa League, όπως και στο Champions League: «Η υποχρέωσή μας είναι να είμαστε πάντα προετοιμασμένοι και πρέπει να το κάνουμε όσο καλύτερα γίνεται. Πρέπει να ξεχάσουμε το τι συνέβη μέχρι στιγμής στην Ευρώπη και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί ώστε να κάνουμε αυτό που πρέπει και στο Europa League».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα