Σίλβα: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι, αλλά κερδίσαμε δίκαια» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Σίλβα: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι, αλλά κερδίσαμε δίκαια» (vid)

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα επισήμανε πως δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού. Έκανε λόγο για δίκαιη νίκη και σχολίασε τις αντιδράσεις του κόσμου.
Ο Πορτογάλος τεχνικός επισήμανε στην συνέντευξη Τύπου για:
Το ότι η ομάδα ήταν επηρεασμένη από την Άρσεναλ και το πόσο δύσκολο είναι να επανέλθει ο Ολυμπιακός σε γνώριμους ρυθμούς: Δεν είναι δύσκολο να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις. Τίποτα δεν είναι γενικά εύκολο στο ποδόσφαιρο. Η ομάδα δεν θα χάσει όμως το πολύ καλό της επίπεδο, με την αξία της να είναι αναγνωρισμένη. Όταν χάνεις ένα παιχνίδι στο Τσάμπονς Λιγκ επηρεάζεσαι. Σήμερα κάναμε αλλαγές και προσπαθήσαμε να φρεσκάρουμε την ομάδα αλλά δεν έγινε αυτό. Είναι δύσκολο όταν παίζεις με τόσο δυνατούς αντιπάλους στην Ευρώπη πριν. Σήμερα δεν ήταν καλό το ματς από την πλευρά μας αλλά ήρθε η νίκη, που ήταν πολύ σημαντική. Αυτό είναι σημαντικό. Δεν πιστεύω πως η επίδραση από το ματς με την Άρσεναλ θα κρατήσει 2 - 3 εβδομάδες.
Τον Παναιτωλικό και το πόσο δυσκόλεψε την ομάδα του Ολυμπιακού και ποιούς ξεχωρίζει: Δεν πρόκειται να ξεχωρίσω κάποιον από τους αντιπάλους. Δεν θα το κάνω ποτέ. Σήμερα δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Δεν μας ενδιαφέρει τι έκανε σήμερα ο αντίπαλος. Εμείς ήμασταν κάπως αργοί στο παιχνίδι μας αλλά κάναμε αυτό που έπρεπε. Κερδίσαμε δίκαια και θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει και άλλα γκολ.
Το δίδυμο Τσόρι - Φορτούνη και το εάν πήρε απάντηση του κατά πόσον μπορούν να συνυπάρξουν: Δεν είναι εύκολο να βλέπουμε αυτούς τους 2 παίκτες μαζί. Δεν είναι εύκολο αλλά υπάρχουν φορές που μπορούμε να το κάνουμε. Σήμερα είπαμε να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα και να ρισκάρουμε κιόλας. Κερδίσαμε πράγματα αλλά χάσαμε κιόλας. Χάσαμε τα γρήγορα κατεβάσματα της μπάλας και τα ανεβάσματα του Φορτούνη.
Την αντίδραση του κόσμου και το εάν ήταν για το σημερινό ματς ή για την Άρσεναλ: Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία πως η σημερινή απογοήτευση του κόσμου είχε να κάνει με τον σημερινό αγώνα. Δεν νομίζω ότι είχε να κάνει με το παιχνίδι της Τετάρτης. Ακόμα και είναι έτσι και είχε να κάνει με αυτό εμείς αποκλειστήκαμε από την συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ έχοντας τους ίδιους βαθμούς με την Άρσεναλ και σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο. Όλοι ήξεραν το πόσο δύσκολο ήταν να περάσουμε και ας φτάσαμε πολύ κοντά σε αυτό.
Η απογοήτευση του κόσμου έχει να κάνει με το σημερινό παιχνίδι. Καταλαβαίνουμε πως ο κόσμος είναι χαρούμενος όταν παίζουμε καλά. Όταν δεν παίζουμε καλά είναι απογοητευμένος. Απογοητεύεται. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Από την πλευρά μου θέλω πω ότι δεν είμαστε ευχαριστημένοι απο τον σημερινό αγώνα. Όμως πήραμε μία σημαντική νίκη και πρέπει να το κρατήσουμε αυτό.
Το ότι δεν έγινε η 3η αλλαγή: Αποφάσισα πως έπρεπε να γίνουν δύο αλλαγές. Αυτή ήταν η απόφασή μου. Το γεγονός ότι μπορούμε να κάνουμε 3 αλλαγές σε μία αναμέτρηση δεν σημαίνει πως θα τις κάνουμε. Είναι αλήθεια αυτό που λέτε. Πως οι αλλαγές μπορούν να φρεσκάρουν την ομάδα. Όμως είδαμε πως με τις 2 αλλαγές δεν άλλαξε ιδιαίτερα κάτι. Δεν άλλαξε πολύ κάτι. Οπότε δεν θεωρώ πως είχε να κάνει με αυτό. Θεώρησα πως δεν έπρεπε να κάνω 3η αλλαγή.
Τον απολογισμό του για τον Ολυμπιακό και την εξάμηνη παρουσία του στην ομάδα και ότι ήταν το τελευταίο ματς στο Καραϊσκάκη πριν τις γιορτές: Είχαμε μιλήσει και πριν για το ματς αυτό. Θέλαμε να κερδίσουμε και να παίξουμε καλά επειδή ήταν το τελευταίο ματς στο Καραϊσκάκη πριν τις γιορτές. Όσο για την παρουσία μου στον Ολυμπιακό είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας και την τέλεια βαθμολογία. Θέλουμε να κλείσουμε καλά την χρονιά. Θέλουμε να προχωράει η ομάδα. Να συνεχίζει και να βελτιώνεται.
Εισιτήρια - εισπράξεις: 15.102 - 94.015

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα