Μαντζουράκης: «Αξίζαμε κάτι παραπάνω, επηρεασμένος λόγω Άρσεναλ ο Ολυμπιακός»

Δημήτρης Τομαράς
Μαντζουράκης: «Αξίζαμε κάτι παραπάνω, επηρεασμένος λόγω Άρσεναλ ο Ολυμπιακός»

bet365

Ο Γιάννης Μαντζουράκης υπογράμμισε πως ο Παναιτωλικός άξιζε κάτι καλύτερο στο Καραϊσκάκη. Τι τόνισε για Ολυμπιακό και Άρσεναλ.
Ο τεχνικός του Παναιτωλικού επισήμανε στην συνέντευξη Τύπου για:
Τον αγώνα στο Καραϊσκάκη: Κάναμε μία καλή εμφάνιση και ενδεχομένως να αξίζαμε κάτι παραπάνω. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί πάλεψαν το ματς και με αριθμητικό μειονέκτημα.
Την εικόνα της ομάδας του: Τα παιδιά δώσανε μία μάχη. Μπορούσαν να πάρουν κάτι καλύτερο. Με την μαχητικότητά τους και τα μέτρα που έτρεξαν στο γήπεδο.
Το κατά πόσον ήταν η πιο καλή εμφάνιση της άμυνάς του: Ε όχι. Αυτή δεν είναι η καλύτερη ημέρα της άμυνάς μας. Με τον Πλατανιά δεν μπήκε ο αντίπαλος στην περιοχή μας. Σταματούσε στα 20 μέτρα και παρόλα αυτά φάγαμε δύο γκολ από το πουθενά.
Την ροή του αγώνα: Ήταν μία καλή εμφάνιση από όλους τους παίκτες. Εάν εξαιρέσεις ένα επτάλεπτο στο α' μέρος με απανωτές ευκαιρίες του Ολυμπιακού μετά το ματς το ελέγχαμε. Είχαμε και το σχήμα 4-4-1-1. Το 3-4-2-1 ήταν τολμηρό.
Τον Χαντάκια: Όποια παιδιά δουλεύουν και έρθει η σειρά τους και αξίζουν, παίζουν. Από αυτούς εξαρτάται. Και ο Χαντάκιας και ο Μύγας και ο Κωνσταντινόπουλος είναι τέτοια παιδιά. Πήραν μία συμμετοχή. Έχουν το μέλλον μπροστά τους. .
Τα κέρδη του αγώνα: Τι κέρδη; Ποιά κέρδη; Όταν έχεις 13 πόντους δεν υπάρχουν κέρδη. Κρατάμε μόνο την καλή εμφάνιση. Κέρδος είναι μόνο οι βαθμοί.
Τις απουσίες: Τελευταία στα παιχνίδια προσπαθούμε να βολευτούμε και με ειδική αγωγή και με απουσίες. Δεν υπάρχει ματς που να μην έχουμε τουλάχιστον 2 απουσίες.
Το πόσο επηρεάσε η Άρσεναλ τον Ολυμπιακό: Πολύ σωστή ερώτηση. Ο Ολυμπιακός είχε να σκεφτεί τι έγινε. Μία τέτοια αποτυχία ή εάν θέλετε καλύτερα η απώλεια μίας τέτοιας αποτυχίας δεν γίνεται να μην σε αφήσει σκεπτικό. Ένας παίκτης μπορεί να το αφήσει πίσω. Και έτσι πρέπει. Πράγματι. Και η κόπωση. Δεν σε κουράζει τόσο η κόπωση όσο η αποτυχία από την προσπάθεια. Έπρεπε για μένα να είχε προετοιμαστεί πιο καλά. Έπρεπε να είχε ετοιμαστεί και η ομάδα και ο κόσμος και το γήπεδο και να πούνε 'πάμε για να προκριθούμε'. Να σταματήσω όμως εδώ. Αρκετά είπα.
Το κατά πόσον το ματς με τον Ηρακλή είναι ο επόμενος... τελικός: Όλοι είναι τελικοί. Και ο σημερινός και με Ηρακλή. Είμαστε σε θέση που έχουμε ανάγκη τους βαθμούς. Αυτό που πρέπει να τονίσουμε είναι πως σιγά σιγά οι παίκτες μας ανεβάζουν το ηθικό και την ετοιμότητά τους για να πετύχουν τον στόχο μας. Ακόμα περισσότερο θα ενισχυθεί το ηθικό τους στην συνέχεια.
Την τιμωρία του Κυριακίδη μετά την αποβολή σε συνδυασμό με τις επεμβάσεις και το θετικό πρόσημο του Στεφανάκου: Μα έχουμε Κύπελλο. Θα ξετιμωρηθεί ο Κυριακίδης. Κάθε καλή εμφάνιση δίνει αναπνοή στον παίκτη. Βέβαια τον κρατάει όρθιο τον Στεφανάκο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα