Κολοβέτσιος: «Η αποβολή μας στέρησε την νίκη»

Κολοβέτσιος: «Η αποβολή μας στέρησε την νίκη»

bet365

Η αποβολή «χάλασε» τα σχέδια της ΑΕΚ, όπως παραδέχτηκε στο gazzetta.gr ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, που τόνισε πως τα αρνητικά αποτελέσματα πρέπει να αποτελούν μάθημα για την Ένωση.

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση που δημιουργήθηκε από το εντυπωσιακό γκολ του Μπουμάλ και έφυγε από την Νέα Σμύρνη με τον βαθμό της ισοπαλίας. Και όπως δήλωσε στο gazzetta.gr, ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, η αποβολή του Άρθο ήταν αυτή που έκρινε το αποτέλεσμα, καθώς η Ένωση έδειξε χαρακτήρα και θα είχε ολοκληρώσει την ανατροπή, αν δεν έμενε με παίκτη λιγότερο. Όσο για την συνέχεια, όπως τόνισε ο ταλαντούχος κεντρικός αμυντικός, οι «κιτρινόμαυροι» πρέπει να πάρουν το... μάθημα και να δουλεύουν σκληρά, προκειμένου να παρουσιάζονται κάθε μέρα και λίγο καλύτερα. Όσο για τους στόχους, όπως τόνισε, μπορεί η ΑΕΚ να έχει μείνει πίσω, αλλά πάντα θα παλεύει για το πρωτάθλημα, ενώ και το Κύπελλο αποτελεί μία... ευκαιρία για ένα τρόπαιο.


«Ξέραμε ότι έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ο Πανιώνιος έχει μία καλή και σφιχτή ομάδα, ο κ. Ουζουνίδης έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Όμως δεν επηρεαστήκαμε κατά την γνώμη μου. Πιστεύω ότι εμείς ήμασταν οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού, από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Παίξαμε το ποδόσφαιρό μας, αλλά, δυστυχώς, δεν μετουσιώσαμε σε φάσεις κάποιες από τις ενέργειές μας έξω από την περιοχή του αντιπάλου.

Φάγαμε ένα γκολ, θεωρώ αδικαιολόγητα, αν και η ενέργεια του Μπουμάλ ήταν όμορφη και το σουτ πολύ καλό. Το θετικό είναι ότι είχαμε αντίδραση και δεν πανικοβληθήκαμε. Στα αποδυτήρια στο ημίχρονο, μιλήσαμε και είπαμε πως είμαστε καλύτερη ομάδα, πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο και να πάρουμε το παιχνίδι.

Όμως, παρά το γκολ που βάλαμε, ήρθε η αποβολή να μας χαλάσει, ουσιαστικά, τα... σχέδια. Μας δυσκόλεψε που παίζαμε με παίκτη λιγότερο, αλλά και πάλι ψάξαμε το γκολ, γιατί το θέλαμε πολύ. Όταν είσαι η ΑΕΚ, ότι και να γίνει, πας για την νίκη. Αυτό θέλαμε, γι αυτό ήρθαμε, αλλά δυστυχώς δε τα καταφέραμε. Τώρα, αφήνουμε πίσω μας αυτή την ισοπαλία και κοιτάμε μπροστά, συνεχίζουμε».

Bonus έως και 100 ευρώ σου προσφέρει η Vistabet για κάθε κερδισμένο στοίχημα στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης.

Που κρίθηκε το παιχνίδι κατά την γνώμη σου;

«Νομίζω πως η αποβολή άλλαξε πολλά. Αν δεν είχε γίνει αυτό, πιστεύω θα είχαμε καταφέρει να κερδίσουμε. Η διαφορά ποιότητας φαινόταν, κατά την γνώμη μου και μπορούσαμε να κάνουμε την ανατροπή. Το μόνο που κρατάμε, τώρα, από αυτό το ματς, είναι το... μάθημα που πήραμε. Πρέπει να βλέπουμε τα λάθη μας, να μαθαίνουμε από αυτά και κάθε μέρα να παρουσιαζόμαστε όλο και καλύτεροι.

Εμείς κοιτάμε κάθε φορά το επόμενο παιχνίδι, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος. Αυτή είναι η δουλειά μας, να παλεύουμε κάθε φορά για την νίκη. Από αύριο, λοιπόν, όπως είπα και πριν, πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά και να βελτιωνόμαστε διαρκώς».

Στο πρωτάθλημα, η μάχη της κορυφής μοιάζει να έχει κριθεί από νωρίς. Αυτό σας “αναγκάζει” να ρίξετε το βάρος, ίσως, στο Κύπελλο; Έχουν αλλάξει οι στόχοι της χρονιάς;

«Όχι, στόχος μας είναι πάντα να νικάμε. Όλα από εκεί αρχίζουν. Είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να τα κυνηγάμε πάντα όλα, ακόμα κι όταν αυτό μοιάζει δύσκολο. Προφανώς και το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που μπορεί να φέρει μία κούπα, αλλά είμαστε ΑΕΚ και ποτέ δε μπορούμε να... αφήνουμε κάτι».

Τον Πανιώνιο πως τον είδες, κάνει εξαιρετική σεζόν...

«Είναι πολύ καλή ομάδα, με ποιοτικούς παίκτες, αν και είναι νεαροί είναι ταλαντούχοι. Και φυσικά, ο κόουτς έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, έχει βγάλει τις αρετές τους στο γήπεδο, τους έχει δέσει δημιουργώντας ένα δυνατό σύνολο. Δεν τους περίμενε κανένας, νομίζω, να κάνουν τόσο καλή σεζόν και τους αξίζουν συγχαρητήρια, ελπίζω να συνεχίσουν να αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα