Πάτο: «Ετοιμος για νέα πρόκληση, θέλω να έρθω στην Αγγλία»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Πάτο: «Ετοιμος για νέα πρόκληση, θέλω να έρθω στην Αγγλία»

bet365

Ο Αλεσάντρο Πάτο δεν κρύβει την επιθυμία του να παίξει στην Premier League, όπου και θέλει να γράψει ιστορία, κερδίζοντας το πρωτάθλημα με την ομάδα που θα υπηρετήσει.

Αρχικά, γράφτηκε ότι το Γενάρη επιστρέφει στην Ευρώπη φορώντας τη φανέλα της Λίβερπουλ. Μετά κάπως «πάγωσε» το θέμα και χθες είδαμε καταλανικό δημοσίευμα να θέλει τη Μπαρτσελόνα έτοιμη να τα... σκάσει για να τον κάνει δικό της.

Σήμερα κάνουν το γύρο του κόσμου οι δηλώσεις του, μέσω των οποίων εκφράζει την επιθυμία του να παίξει στο Νησί, όπου έχει γραφτεί ότι για το πρόσωπό του ενδιαφέρονται κι οι Άρσεναλ-Τότεναμ.

Ο λόγος για τον Αλεσάντρε Πάτο που μετά τη διετή παραμονή του στη Βραζιλία για τις Κορίνθιανς και Σάο Πάουλο, περιμένει την επιστροφή του στην Ευρώπη.

Η Vistabet σου επιστρέφει το ποντάρισμα σου αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκοράρει το πρώτο τέρμα της αναμέτρησης ανάμεσα σε Βιγιαρεάλ και Ρεάλ Μαδρίτης για τη La Liga.

«Μια μέρα θα ήθελα να έρθω στην Αγγλία επειδή πιστεύω ότι το πρωτάθλημα (Premier League) είναι το νούμερο ένα στον κόσμο», είπε ο 27χρονος στην «Telegraph» και συνεχίζει:

«Τώρα είμαι έτοιμος για μια νέα πρόκληση. Θέλω να γράψω μια καινούργια ιστορία στην Ευρώπη. Θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα και να παίξω στο Champions League. Εχω όνειρα ξανά. Θέλω να δημιουργήσω αυτή τη νέα ιστορία, μια καλή, νέα ιστορία».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα