Κούδας: «Δεν υπάρχουν μαγικά ραβδάκια, χρειάζεται υπομονή»

Κούδας: «Δεν υπάρχουν μαγικά ραβδάκια, χρειάζεται υπομονή»

Κούδας: «Δεν υπάρχουν μαγικά ραβδάκια, χρειάζεται υπομονή»

Ο Γιώργος Κούδας αφήνει για άλλη μια φορά ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ. «Περιμένω τον Ιβάν Σαββίδη», επανέλαβε ο «Μεγαλέξανδρος»…  

Ο Γιώργος Κούδας μίλησε στην κυριακάτικη «Real News» και εκεί αναφέρθηκε στην συνάντηση που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη, την παρουσία του Νίκου  Βεζυρτζή στην ομάδα και για το τι λείπει από τον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε ο «Μεγαλέξανδρος»:

Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ από κάποιο πόστο:

«Για να χορέψεις τάνγκο πρέπει να έχεις παρτενέρ. Η αλήθεια είναι ότι συναντήθηκα πριν από περίπου έναν μήνα με τον Ιβάν Σαββίδη και ανταλλάξαμε απόψεις. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που μίλησα μαζί του στα τρία χρόνια που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ. Από τότε δεν έχουμε μιλήσει ξανά, ούτε μου έχει γίνει κάποια πρόσκληση για να μου πει αυτός ή κάποιος άλλος από τη διοίκηση ποια είναι τα σχέδιά του και για ποιες αρμοδιότητες μιλάμε. Εγώ είμαι από 12 χρονών στον ΠΑΟΚ. Για διάφορους λόγους, κάποιοι μου έκαναν έξωση από το σπίτι μου και πλέον, λόγω κρίσης, μου ζητούν να επιστρέψω. Κάποια πράγματα δεν ταιριάζουν με τη λογική και τον χαρακτήρα μου. Δεν θέλω να παρεξηγηθώ. Σέβομαι πάνω από όλα τον ΠΑΟΚ και όποιον υπηρετεί τα τέσσερα αυτά γράμματα. Η συνάντησή μου με τον Ιβάν Σαββίδη έγινε υπό την πίεση του χρόνου και δεν είχαμε τη δυνατότητα να μιλήσουμε για θέματα συνεργασίας».

Για την επιστροφή του Νίκου Βεζυρτζή στον ΠΑΟΚ:

«Με τον Νίκο γνωριζόμαστε από παιδιά. Μεγαλώσαμε στην ίδια γειτονιά στο Διοικητήριο. Όταν ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο, εκείνος ξεκίνησε να ασχολείται διοικητικά με τον ΠΑΟΚ. Ήταν ο έφορός μου και στη συνέχεια πέρασε στο μπάσκετ. Γνωρίζει τον ΠΑΟΚ και νιώθει ΠΑΟΚ. Για να είμαι ειλικρινής, έχω τις επιφυλάξεις μου. Ο Βεζυρτζής μπήκε στη διοίκηση του Ιβάν Σαββίδη και θα πρέπει να συνεννοηθεί με τον πρόεδρο που είναι Κύπριος, τον αθλητικό διευθυντή που είναι Δανός και έναν Κροάτη προπονητή. Ελπίζω και εύχομαι να τα καταφέρει και να βρουν όλοι μαζί τι λείπει από τον ΠΑΟΚ».

Για το στοιχείο που λείπει από τον ΠΑΟΚ για να πετύχει τους στόχους του:

«Η υπομονή. Δεν υπάρχουν μαγικά ραβδάκια. Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε καλά το καλοκαίρι. Ο Ιβάν Σαββίδης προσέλαβε τον Άρνεσεν, έναν αθλητικό διευθυντή γνωστό σε όλη την Ευρώπη, και αυτός επέλεξε ένα φιλόδοξο, αν και όχι τόσο έμπειρο, προπονητή. Έγιναν κινήσεις ενίσχυσης, ξοδεύτηκαν πολλά χρήματα, ωστόσο χρειάζεται χρόνος και υπομονή από όλους για να έρθουν τα αποτελέσματα. Και πρέπει ήδη να αναζητούνται παίκτες για την επόμενη σεζόν, ώστε να μη γίνουν λάθη».

Best of internet