Ο άνθρωπος που κάνει τον Φαν Χάαλ να μετανιώνει πικρά... (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ο άνθρωπος που κάνει τον Φαν Χάαλ να μετανιώνει πικρά... (vid)

bet365

Την εκδίκησή του από τον Λουίς Φαν Χάαλ που δεν τον πίστεψε παίρνει ο Χαβιέ Ερνάντες στο Λεβερκούζεν, έχοντας αναπτύξει ... δαιμονισμένη σχέση με τα δίχτυα, τη στιγμή που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Ο Μεξικανός επιθετικός της Μπάγερ Λεβερκούζεν, με χατ-τρικ σε διάστημα 13 λεπτών, έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του με σκορ 5-0 επί της Μπορούσια Γκλάντμπαχ για τη 16η αγωνιστική της Bundesliga και συνέχισε το τρομερό κρεσέντο σκοραρίσματος επί γερμανικού εδάφους.

Μόνο δικαιωμένοι μπορούν να αισθάνονται οι άνθρωποι του συλλόγου για την επιλογή τους να πιστέψουν τον «Τσιτσαρίτο», σε αντίθεση με ό,τι έκανε ο Φαν Χάαλ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η ιστορία έχει τέτοια εξέλιξη που ο Ολλανδός κόουτς των «κόκκινων διαβόλων», όσο και να μην θέλει να παραδεχθεί το λάθος του, πιθανότατα θα χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο...

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο ματς της Γιουβέντους με τη Φιορεντίνα.

Ο Ερνάντες, έχει φτάσει πλέον τα 15 γκολ στα 12 τελευταία παιχνίδια με τις «ασπιρίνες», τη στιγμή που η πρώην ομάδα του, έχει σκοράρει συνολικά 10 φορές στα πιο πρόσφατα ισάριθμα παιχνίδια!

Λουίς, το θυμάσαι αυτό το βλέμμα; Επιλογές είναι αυτές...

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα