Λάμπρου: «Ό,τι καλύτερο ο Στραματσόνι για τους νέους»

Λάμπρου: «Ό,τι καλύτερο ο Στραματσόνι για τους νέους»

Gazzetta team
Λάμπρου: «Ό,τι καλύτερο ο Στραματσόνι για τους νέους»

bet365

Ο Λάζαρος Λάμπρου μίλησε για την εμπειρία του να βρίσκεται στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού και τη συμβολή του Αντρέα Στραματσόνι στην εξέλιξη των νέων παικτών.

Ο 18χρονος επιθετικός μίλησε στην κάμερα της Nova:

Για το ματς με τη Βέροια και την αλλαγή κλίματος: «Έχει βελτιωθεί το κλίμα μετά τη νίκη. Είναι καλό για την ομάδα να χτίσει ένα σερί. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Για τον Στραματσόνι: «Είναι ένας προπονητής που ρίχνει το βάρος στην τακτική. Μας βοηθάει, μας δίνει συμβουλές, είναι ό,τι καλύτερο για τα νέα παιδιά να έχουν τον Στραματσόνι».

Για το αν «μαθαίνει» από τους συμπαίκτες του: «Έχουμε πολύ καλούς παίκτες. Τον Μπεργκ, τον Πέτριτς, τον Κλωναρίδη, τον Καρέλη. Απ' όλους προσπαθώ να πάρω κάτι για να γίνομαι καλύτερος».

Για το ότι είναι πλέον στην πρώτη ομάδα: «Ανταγωνισμός υπήρχε πάντα. Και πριν και τώρα. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, όμως, θα βγεις σίγουρα πιο δυνατός, θα κερδίσεις πράγματα».

Για το ματς με τον Αστέρα: «Αν είμαστε συγκεντρωμένοι θα πάρουμε τη νίκη, γιατί είμαστε καλύτερη ομάδα. Ο Αστέρας είναι καλή ομάδα, αλλά αν ο Παναθηναϊκός είναι όπως πρέπει να είναι θα πάρει τη νίκη».

Για τα σενάρια που ακούγονται σχετικά με το ενδιαφέρον ξένων ομάδων: «Δεν ασχολούμαι με τα media. Προσπαθώ να είμαι προσηλωμένος στην προπόνηση και να κρατώ χαμηλά το κεφάλι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα