Παραίτηση με αιχμές από τον γιατρό της ΑΕΛ!

Παραίτηση με αιχμές από τον γιατρό της ΑΕΛ!

Παραίτηση με αιχμές από τον γιατρό της ΑΕΛ!

Ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΛ, Δημήτρης Καραμπάτσας, υπέβαλλε την παραίτησή του μετά τον... θόρυβο που προκλήθηκε και την δήλωση του Αλέξη Κούγια. Οι... αιχμές του γιατρού.

Προ ημερών η παρουσία του γιατρού της ΑΕΛ, Δημήτρη Καραμπάτσα, στο Καραϊσκάκη και η φωτογράφισή του με κασκόλ του Ολυμπιακού προκάλεσε την ενόχληση της ΑΕΚ με τον Αλέξη Κούγια να ζητάει την παραίτησή του. Ο ίδιος ο κ. Καραμπάτσας αφού τόνισε πως ήταν στο γήπεδο καλεσμένος του γιατρού της Άρσεναλ υπέβαλλε αργά το βράδυ του Σαββάτου την παραίτησή του. Αναλυτικά η δήλωσή του: 
 
«Παραίτηση υπόψη Δ.Σ. ΠΑΕ ΑΕΛ
 
Δήλωση Δημητρίου Καραμπάτσα, Ορθοπεδικού Ιατρού
 
Μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας χθες στην Καρδίτσα, την εδραίωσή της στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, που ταυτόχρονα συνδυάζεται με την εξαιρετική κατάσταση της υγείας όλων των αθλητών μας, την ένταξη των τραυματιών σε κανονικό πλέον προπονητικό ρυθμό και με μηδαμινά αγωνιστικά προβλήματα, επιθυμώ να σας υποβάλω την παραίτησή μου από τη θέση του επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΛ, έχοντας απολύτως ήσυχη τη συνείδησή μου.
 
Αυτήν την στιγμή όλοι οι ποδοσφαιριστές μας χαίρουν άκρας υγείας και βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική και φυσική κατάσταση, με βάση την δουλειά που έχει γίνει τους τελευταίους πέντε μήνες, που είχα την τιμή και την ευθύνη να ηγούμαι του ιατρικού staff της ΑΕΛ.
 
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ιατρούς, βοηθούς και συνεργάτες μου, τους φυσιοθεραπευτές μας, τους γυμναστές και τους προπονητές μας, τους άξιους αθλητές μας, τους υπεύθυνους αγωνιστικού και διοικητικού management, καθώς επίσης και τη διοίκηση της ομάδας μας για την τιμή που μου έκανε να μου αναθέσει αυτό το δύσκολο αλλά και τόσο ωραίο έργο.
 
Ήμουνα, είμαι και θα είμαι κοντά στην αγαπημένη μας ΑΕΛ, την οποία για πολλά χρόνια υπηρέτησα, πάντα η καρδιά μου θα χτυπά για αυτή και το ιατρείο μου θα είναι ανοικτό για όλους όσους ανήκουν στη μεγάλη οικογένειά της. Άλλωστε οι πραγματικοί και αγνοί Λαρισαίοι φίλαθλοι με γνωρίζουν πολύ καλά και επί σειρά ετών με τιμούν, με εμπιστεύονται και με αναγνωρίζουν για το κοινωνικό μου έργο και τις ιατρικές υπηρεσίες που προσφέρω καθημερινά σε αυτούς και στις οικογένειές τους.
 
Όσο για τα… γεγονότα που προηγήθηκαν, θέλω να υπογραμμίσω ότι η επαγγελματική μου διαδρομή, ο χαρακτήρας μου, η προσωπικότητά μου, αλλά και το όνομα και η ιστορία της οικογενείας μου, δεν μου επιτρέπουν να ασχολούμαι με τέτοιου είδους «θέματα», τα οποία θεωρώ ανάξια κάθε λόγου και σχολιασμού.
 
Εύχομαι στην αγαπημένη μας ομάδα να επιτύχει στον στόχο που θέσαμε όταν λίγοι ξεκινήσαμε αυτό το καλοκαίρι, να ξαναγίνει μεγάλη όπως τη θέλουμε όλοι εμείς που την αγαπήσαμε από τα παιδικά μας χρόνια και την ακολουθήσαμε στα γήπεδα όλης της Ελλάδας, σε αντίθεση με κάποιους που επιμένουν να την κρατάνε καθηλωμενη χαμηλά με τις ενέργειες και πράξεις τους.
 
Μετά τιμής
 
Dr. Δημήτριος Ευ. Καραμπάτσας, M.D, FCRS, FAΑΟS
 
Ορθοπεδικός χειρουργός μετεκπαιδευθείς  σε ΗΠΑ, Γερμανία, Γαλλία».

Best of internet