Ουζουνίδης: «Δίκαιο αποτέλεσμα»

Gazzetta team
Ουζουνίδης: «Δίκαιο αποτέλεσμα»

bet365

Πανιώνιος και ΑΕΚ έμειναν στο 1-1 στη Νέα Σμύρνη, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να κάνει λόγο για δίκαιο αποτέλεσμα.

Σε ένα ματς με αρκετά παράπονα και από τις δύο πλευρές για την διαιτησία, οι Κυανέρυθροι προηγήθηκαν, οι Κιτρινόμαυροι ισοφάρισαν και τελικά μοιράστηκαν τα πάντα με την ισοπαλία. «Παρ' ότι στα τελευταία λεπτά του αγώνα είχαμε την κατοχή λόγω του αριθμητικού πλεονεκτήματος, το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Έγινε ένα σφιχτό παιχνίδι αλλά όχι τόσο ποιοτικό. Αυτό βέβαια ήταν λογικό λόγω της κρισιμότητας του αγώνα. Ένας βαθμός είναι πάντα ένας βαθμός. Προχωράμε», είπε μετά την λήξη ο προπονητής του Πανιωνίου.

Στη συνέχεια, στη συνέντευξη Τύπου, ο Ουζουνίδης τόνισε τα ακόλουθα.

«Έγινε πολύ καλό ματς για να το παρακολουθήσεις. Μπορεί να μην είχε πολλές φάσεις, όμως είχε αμφισβητούμενες. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Η ΑΕΚ μπήκε καλύτερα, είχαμε προβλήματα στον άξονα. Υπήρχαν οι Μάνταλος, Γιόχανσον, Σιμόες και με τον Τζιμπούρ είχαν υπεραριθμία. Βάλαμε γκολ με Μπουμάλ και μπήκαμε μπροστά στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο ισοφαριστήκαμε και με παίκτη παραπάνω δεν είχαμε καθαρό μυαλό και τύχη για να βάλουμε δεύτερο γκολ.

Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα και με τους παίκτες των δύο ομάδων να δουλεύουν πολύ. Είχε μονομαχίες, αλλά δίχως ποιότητα. Αυτά αρέσουν στον κόσμο. Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα, εμείς είμαστε ψηλά και γίνεται δύσκολο να αντιμετωπίσεις τέτοια ματς γιατί μας υπολογίζουν. Το έχουμε καταφέρει. Δείξαμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί σε τέτοια ματς εντός έδρας. Ό,τι καλό έρθει, ας έρθει. Θέλουμε τον κόσμο συνέχεια κοντά μας.

Η ΑΕΚ οργανώθηκε στα τελευταία λεπτά πίσω και δεν μας απείλησε μπροστά. Αντέδρασαν καλά οι αμυντικοί της και είχαν συγκέντρωση. Για την φάση του Μπουμάλ δεν είμαι 100% σίγουρος. Στο τελευταίο κομμάτι η ΑΕΚ οργανώθηκε. Μετά τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ έχει τους καλύτερους χαφ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα