Χουτεσιώτης: «Με πίστη και δουλειά θα πετύχετε πολλά»! (pics)

Χουτεσιώτης: «Με πίστη και δουλειά θα πετύχετε πολλά»! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Χουτεσιώτης: «Με πίστη και δουλειά θα πετύχετε πολλά»! (pics)

bet365

Οι Χουτεσιώτης και Βούρος εκπροσώπησαν τον Ολυμπιακό στην γιορτή των σχολών του Ολυμπιακού στον Άλιμο και έδωσαν τις συμβουλές τους στους νεαρούς άσους.
Στις εγκαταστάσεις της σχολής του Ολυμπιακού στον Άλιμο πραγματοποιήθηκε η 7η ημέρα του πρωταθλήματος σχολών Αττικής της ομάδας, που έχει γίνει πλέον θεσμός.
Περισσότερα από 400 παιδιά από τις 17 Σχολές του δικτύου στην Αττική μαζεύτηκαν στον Άλιμο για να να αγωνιστούν σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες (2005-06, 2007-08, 2009-10) αλλά πάνω απ’ όλα να διασκεδάσουν και να ανταλλάξουν δώρα για τις Άγιες ημέρες που έρχονται.
Οι σχολές στέλνουν το δικό τους μήνυμα πως η οικογένεια του Ολυμπιακού είναι ενωμένη και δυνατή και μόνο τυχαίο δεν είναι ότι 7000 παιδιά σε Ελλάδα, Κύπρο και ΗΠΑ μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου από τον κορυφαίο σύλλογο της χώρας.
Οι αγώνες στον Άλιμο διεξήχθησαν σε 5 γήπεδα με τα παιδιά να ξεδιπλώνουν τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες στο χόρτο και τους γονείς στην… εξέδρα να καμαρώνουν και να χειροκροτούν. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να… συναντήσουν και να φωτογραφηθούν με τον Λεόνε ο οποίος έδωσε το παρών στην εγκατάσταση και δεν χάλασε το χατίρι σε κανένα παιδί ενώ πήραν και αυτόγραφα από τους δυο ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ολυμπιακού, τον Λευτέρη Χουτεσιώτη και τον Πραξιτέλη Βούρο.
Οι δυο ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας προέρχονται από την Ακαδημία του Ολυμπιακού και τα λόγια τους προς τα παιδιά είχαν ακόμη μεγαλύτερη σημασία. Ο τερματοφύλακας Λευτέρης Χουτεσιώτης ο οποίος ήταν για χρόνια μέλος της Ακαδημίας και είχε ευρωπαϊκές συμμετοχές με την ομάδα Νέων σημείωσε: «Χαίρομαι που είμαι σήμερα εδώ δίπλα σε μικρά παιδιά που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Το άθλημα που διάλεξαν είναι δύσκολο αλλά είναι και μαγικό. Αυτό που θέλω να πω στα παιδιά είναι να διασκεδάζουν την κάθε στιγμή και να πιστεύουν στον εαυτό τους. Με πίστη και δουλειά θα πετύχουν πολλά».
Ο Πραξιτέλης Βούρος ο οποίος ξεκίνησε από την ερυθρόλευκη σχολή στην Μυτιλήνη μεταπήδησε στην Ακαδημία και πριν από δυο μήνες αγωνίστηκε στον εκτός έδρας αγώνας με την Άρσεναλ στο Champions League σημείωσε: «Εδώ που είναι αυτά τα παιδιά ήμουν κάποτε εγώ. Ξεκίνησα από την σχολή Μυτιλήνης και ήμουν πολύ υπερήφανος που φορούσα την φανέλα του Ολυμπιακού στα πρώτα μου βήματα. Οι σχολές του Ολυμπιακού κάθε χρόνο ανεβάζουν επίπεδο και τα παιδιά μαθαίνουν σωστά τα μυστικά του ποδοσφαίρου αλλά παίρνουν και μαθήματα ζωής».
Ο Διευθυντής του Δικτύου Σχολών, Βασίλης Νάνος, από την πλευρά του σημείωσε: «Δεν υπάρχει καλύτερη εικόνα από τα παιδάκια να ανταλλάσσουν δώρα πριν από τους αγώνες. Αυτό είναι το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε. Το ποδόσφαιρο και ο Ολυμπιακός ενώνουν. Φέτος το Δίκτυο Σχολών του Ολυμπιακού συμπληρώνει 15 χρόνια ζωής και αυτό από μόνο του σημαίνει πολλά. Η σημερινή ενέργεια έφερε τις Σχολές ακόμη πιο κοντά και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να ονειρευόμαστε για την ομάδα και τα παιδιά που φορούν την φανέλα της».
Στην μεγάλη γιορτή έδωσε το παρών και αντιπροσωπεία από την σχολή του Ολυμπιακού στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Οι δράσεις του Δικτύου του κλείνει φέτος 15 χρόνια συνεχίζονται κάθε ημέρα, κάθε εβδομάδα σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και τις ΗΠΑ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα