Τζανδάρης: «Έκανα την καλύτερη επιλογή, είχε δίκιο ο Ελευθερόπουλος»

Τζανδάρης: «Έκανα την καλύτερη επιλογή, είχε δίκιο ο Ελευθερόπουλος»

Την ευκαιρία να βρεθεί κοντά σε ταλέντα ηλικίας 13 έως 19 ετών είχε ο Φάνης Τζανδάρης το μεσημέρι του Σαββάτου. Τι είπε για Ολυμπιακό και την ατάκα του Ελευθερόπουλου!

Τζανδάρης: «Έκανα την καλύτερη επιλογή, είχε δίκιο ο Ελευθερόπουλος»
Ο μέσος του Ολυμπιακού ήταν εκείνος που έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα στους αγώνες του Coca Cola Cup σε εγκαταστάσεις του Αμαρουσίου. Πρόκειται για πρωτάθλημα αγώνων ποδοσφαίρου 5 Χ 5 που διεξάγεται για 5η χρονιά σε όλη την Ελλάδα και φέτος έφτασε στον αριθμό - ρεκόρ των 15.000 συμμετοχών. Στο μεγάλο αυτό πρωτάθλημα που ολοκληρώνεται τον Μάϊο δεν απαιτούνται χρήματα για συμμετοχή: μόνο μεράκι για ποδόσφαιρο και όρεξη για σκληρές... μάχες εντός του αγωνιστικού χώρου.
 
«Είναι ωραίο που είμαι εδώ μαζί σας. Συνεχίστε να παίζετε ποδόσφαιρο. Είναι χαρά ο αθλητισμός. Μας μαθαίνει να προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο και να μην τα παρατάμε ποτέ. Ας κερδίσει ο καλύτερος», είπε ο Τζανδάρης απευθυνόμενος στους πιτσιρικάδες λίγα λεπτά πριν από τη σέντρα των αγώνων. Μάλιστα, έθεσε εαυτόν και στη διάθεσή τους για ερωτήσεις.
 
Οι μικρότεροι, που δεν γνώριζαν πολλά, τον ρωτούσαν τι θέση παίζει ενώ κάποιοι θέλησαν να μάθουν αν είναι ικανοποιημένος στον Ολυμπιακό για να τους απαντήσει ότι «έκανα την καλύτερη επιλογή. Είχε δίκιο πριν από μερικές μέρες ο κ. Ελευθερόπουλος που είπε ότι ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα της 20ετίας».
 
Εννοείται πως δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί με νεαρούς του φίλους και να υπογράψει σε φανέλες ενώ κάνοντας δηλώσεις για το Coca Cola Cup ανέφερε: «Είναι σημαντικό που τα παιδιά στρέφονται, έστω και έτσι με την παρέα τους, στον αθλητισμό γιατί αυτό σημαίνει πως δεν ασχολούνται με άλλα πράγματα που δεν πρέπει. Είναι σημαντικό επίσης που σημαντικοί χορηγοί όπως η Coca Cola κάνουν τέτοιες διοργανώσεις και προσελκύουν τα παιδιά στον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο. Χάρηκα πολύ που βρέθηκα ανάμεσά τους γιατί το ποδόσφαιρο είναι για μένα κάτι πολύ σημαντικό. Άλλωστε, έτσι μου άρεσε κι εμένα να παίζω με τους φίλους μου».

Best of internet