Οι σκέψεις Σίλβα για Παναιτωλικό (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Οι σκέψεις Σίλβα για Παναιτωλικό (pic)

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα θα κάνει ορισμένες αλλαγές στο βασικό ερυθρόλευκο σχήμα για την αναμέτρηση της Κυριακής με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Ως προς την διάταξη του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό ο Σίλβα ετοιμάζει κάποιες διαφοροποιήσεις συγκριτικά με το ματς με την Άρσεναλ. Ο Ρομπέρτο θα είναι κίπερ, για το δεξί άκρο της άμυνας προορίζεται ξανά ο Ομάρ, κέντρο άμυνας πιθανότατα εκ νέου με Ντα Κόστα και Σιόβα, αριστερά ο Μαζουάκου, κέντρο με Καμπιάσο και Μιλιβόγιεβιτς, δεκάρι ο Φορτούνης, δεξί εξτρέμ ο Πάρντο και αριστερό ο Ντουρμάζ και κορυφή ο Ιντέγιε.

Δηλαδή τουλάχιστον δύο αλλαγές με την προοπτική να γίνουν τέσσερις: και ο Τσόρι είχε τις πιθανότητές του για βασικός, διεκδικώντας θέση αντί του Φορτούνη. Και δεν είναι ο μόνος. Επίσης ο Σαλίνο για να πάρει την θέση του Ομάρ και ο Μποτία του Ντα Κόστα. Στην αποστολή του Ολυμπιακού ο Πορτογάλος τεχνικός έχει πάρει τους: Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ιντέγιε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουάκου, Μιλιβόγιεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά και Σιόβα. Δείτε στην Gallery την πιθανή ερυθρόλευκη διάταξη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα