Ντουρμάζ: «Όνειρα για καλή πορεία στο Europa και τίτλο»

Ντουρμάζ: «Όνειρα για καλή πορεία στο Europa και τίτλο»

Ο Τζίμι Ντουρμάζ αναφέρθηκε στην διαχείριση της επόμενης ημέρας από το ματς με Άρσεναλ, στα ευρωπαϊκά όνειρα του Ολυμπιακού αλλά και την συνέχεια.

Ντουρμάζ: «Όνειρα για καλή πορεία στο Europa και τίτλο»

Ο Σουηδός άσος τόνισε στη NOVA για:

Τον απολογισμό για το Champions League: Ήμουν εκτός της λίστας του Champions League και έβλεπα τους αγώνες. Πιστεύω πως τα παιδιά έκαναν μία φανταστική δουλειά. Σε ένα πολύ δυνατό αλλά και σκληρό γκρουπ. Και οι τέσσερις ομάδες του ομίλου ήταν πολύ καλές και δυνατές. Οπότε κάναμε μία φανταστική δουλειά. Πραγματικά όλα ήταν καλά. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να ξεπεράσουμε το εμπόδιο της Άρσεναλ. Μίας κορυφαίας ομάδας ανώτατου επιπέδου. Τουλάχιστον όμως πήραμε 9 πόντους και βρεθήκαμε πολύ κοντά στην πρόκριση στην συνέχεια του θεσμού. Πιστεύω πως τα παιδιά τα έδωσαν όλα και πήραν πολύ καλά αποτελέσματα από κορυφαίες ομάδες.
 
Τους στόχους και τα όνειρα στο Europa: Φυσικά και μπορούμε να προχωρήσουμε στο Europa. Αυτός είναι ο στόχος μας αφού δεν παίζουμε στο Champions League πια. Τώρα έχουμε έναν καινούριο στόχο. Να πάμε όσο πιο μακριά και ψηλά γίνεται στο Europa. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε κάτι που θέλει η πόλη, όλη η χώρα, ο κόσμος και εμείς. Έναν ευρωπαϊκό τίτλο. Οπότε αυτός είναι ένας στόχος. Να συνεχίζουμε να παλεύουμε και να συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε.
 
Την ανάγκη για νίκες στα επόμενα ματς για να αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας: Φυσικά. Είναι ο καλύτερος τρόπος να επανέλθουμε στον σωστό δρόμο. Είναι ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος να σηκωθούμε στα πόδια μας. Να κερδίσουμε την Κυριακή για να έχουμε ξανά κίνητρο. Είμαστε όμως επαγγελματίες. Πρέπει να δούμε τον επόμενό μας στόχο και αυτός είναι ο στόχος μας. Το κυριακάτικο ματς. Θα πρέπει να αφήσουμε πίσω μας την απογοήτευσή μας και να κοιτάξουμε το πως θα προχωρήσουμε στις επόμενες επιτυχίες μας στα ματς που έρχονται.
 
Τον αγώνα με τον Παναιτωλικό: Θα είναι όπως γίνεται πάντα όποτε παίζουμε στην Αθήνα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο αντίπαλός μας θα παίξει πίσω και θα αμυνθεί για να προσπαθήσει να πάρει έναν ή ακόμη και τρεις πόντους. Αλλά εμείς πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας, όπως την κάνουμε τώρα σε 13 αγώνες. Να συνεχίσουμε με νίκες. Ξέρουμε τι να κάνουμε για να τα καταφέρουμε.
 
Το μήνυμά του για τον κόσμο των Πειραιωτών που έχει σταθεί τόσο δίπλα στον σύλλογο: Φυσικά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μας στήριξαν. Είναι φανταστικοί. Αφού όμως χάσαμε αυτό το παιχνίδι με την Άρσεναλ τους θέλουμε μαζί μας την Κυριακή. Να μας βοηθήσουν διότι όταν τους έχουμε δίπλα μας είναι ένα φανταστικό και εκπληκτικό συναίσθημα. Παίξαμε δίχως κόσμο με τον Αστέρα και ξέρουμε πως είναι. Τώρα θέλουμε ξανά τον κόσμο δίπλα μας. Να έρθει ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο, διότι θα είναι το τελευταίο ματς στο Καραϊσκάκη πριν τα Χριστούγεννα και υποσχόμαστε να δώσουμε ένα καλό ματς και να πάμε καλά.

Best of internet