Ο Ολυμπιακός μοίρασε χαρά με Καπίνο και Ζντιέλαρ (pics)

Ο Ολυμπιακός μοίρασε χαρά με Καπίνο και Ζντιέλαρ (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ολυμπιακός μοίρασε χαρά με Καπίνο και Ζντιέλαρ (pics)

bet365

Ο Σάββας Θεοδωρίδης και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, Στέφανος Καπίνο και Σάσα Ζντιέλαρ βρέθηκαν κοντά στα παιδιά των λιμενοφυλάκων. Στο event και ο Λεόνε.
Το μεσημέρι του Σαββάτου, αμέσως μετά την πρωινή προπόνηση, ο Ολυμπιακός με μία αντιπροσωπεία του βρέθηκε στην γιορτή του λιμενικού σώματος και της ακτοφυλακής, προκειμένου να προσφέρει και εκεί πολλά χαμόγελα ευτυχίας. Ο αντιπρόεδρος, Σάββας Θεοδωρίδης, ο Στέφανος Καπίνο και ο Σάσα Ζντιέλαρ έδωσαν το παρών στην παιδική γιορτή των λιμενοφυλάκων και σκόρπισαν χαρά. Τα παιδικά χαμόγελα, όταν είδαν από κοντά τα ινδάλματά τους, ήταν πραγματικά κάτι εξαιρετικό.
Οι δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ένιωσαν ιδιαίτερη χαρά ευρισκόμενοι ανάμεσα σε τόσα παιδιά. Και οι γονείς τους, όμως, μίλησαν με πολύ ζεστά λόγια στους άσους του Ολυμπιακού, λέγοντάς τους ότι είναι κοντά τους και τους στηρίζουν, στις προσπάθειες που κάνουν για διάκριση με την ομάδα. Μαζί τους ήταν και ο Λεόνε, η μασκότ της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού. Ο Σάββας Θεοδωρίδης στάθηκε στην σημασία που έχει η προσφορά στον συνάνθρωπο και χαρακτηριστικά επεσήμανε: «Καταρχήν θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά προς όλους τους παρευρισκόμενους εδώ σήμερα. Ο κ. Δρίτσας είναι ένα από τα πρόσωπα που τιμάει ο Ολυμπιακός, γιατί είναι και ένθερμος οπαδός της ομάδας μας και έχει κάνει πάρα πολλά πράγματα. Είμαστε ευτυχείς που παρευρισκόμαστε σε αυτή την πολύ ωραία γιορτή. Ο Ολυμπιακός δείχνει πάντοτε με έργα και όχι με λόγια, το ενδιαφέρον του για τα παιδιά και τους γονείς τους και πιστεύω ότι αυτά θα επαναλαμβάνονται σε όλα τα μέρη της Ελλάδας. Πρωτίστως για να δώσουμε ευτυχία στα παιδιά, αλλά και στους γονείς τους, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε στην χώρα μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα