Πετράκης: «Χρειαζόμασταν πολύ αυτή τη νίκη»

Δημήτρης Τομαράς
Πετράκης: «Χρειαζόμασταν πολύ αυτή τη νίκη»

bet365

Ο Γιάννης Πετράκης τόνισε πως ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε μεγάλη ανάγκη από ένα νικηφόρο αποτέλεσμα στην έδρα του Πλατανιά.
Ο κόουτς του ΠΑΣ τόνισε στη NOVA για:
Την αναμέτρηση και τη νίκη: Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Χρειαζόμασταν πολύ αυτό το αποτέλεσμα. Αυτή τη νίκη. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την μεγάλη προσπάθεια. Το θέλαμε πολύ αυτό. Και πάλι μπράβο στους ποδοσφαιριστές μου.
Στην συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Πετράκης επισήμανε: «Ήταν ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς το σημερινό. Χρειαζόμασταν τους βαθμούς, είναι μια σπουδαία νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που είναι σε πολύ καλή κατάσταση και παίζει πάρα πολύ καλά και δίκαια κατά τη γνώμη μου βρίσκεται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Για όλα αυτά θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες για την προσπάθεια που έκαναν και στα δυο ημίχρονα.
Ό,τι αφορά την εικόνα του παιχνιδιού προσπαθήσαμε να περιορίσουμε την επιθετική δραστηριότητα του Πλατανιά ο οποίος έχει πολλούς τρόπους να βγαίνει στην επίθεση. Νομίζω σε γενικές γραμμές τα πήγαμε καλά σε όλο το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποια προβλήματα από τα πλάγια και ειδικά από την δεξιά πλευρά με τον Κουλιμπαλί που έφερνε μπάλες και δημιουργούσε κάποιες αναστατώσεις και προβλήματα μέσα στην περιοχή.
Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάζοντας την τακτική μας περιορίσαμε το παιχνίδι από τα πλάγια και νομίζω ότι μέσα απ' αυτό το παιχνίδι δεν προέκυψε κάποια σημαντική ευκαιρία για την ομάδα του Πλατανιά ενώ εμείς είχαμε τις προϋποθέσεις για να κάνουμε περισσότερα πράγματα στην επίθεση στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δείξαμε πολύ επιπολαιότητα στην τελική προσπάθεια γιατί βγήκαμε πολλές φορές με υπεραριθμία στην επίθεση χωρίς να τελειώσουμε ουσιαστικά την προϋπόθεση που δημιουργήθηκε.
Για εμάς το παιχνίδι αυτό είναι παρελθόν και το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι Κυπέλλου που έχουμε την Τρίτη που είναι εξίσου σημαντικό και μετά στο επόμενο παιχνίδι με την Ξάνθη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα