Ηρακλής: Τι παίζει με Κλέιτον και Αμπντούν

Ηρακλής: Τι παίζει με Κλέιτον και Αμπντούν

Απόστολος Παγώνης
Ηρακλής: Τι παίζει με Κλέιτον και Αμπντούν

bet365

Ο Σίλβα Κλείτον βρέθηκε στις εξέδρες του Καυτανζογλείου σταδίου δίνοντας τροφή για σχόλια ενόψει των μεταγραφών. Τι δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα, ενώ τι γίνεται με Αμπντούν, αλλά και με τις υπόλοιπες μεταγραφικές υποθέσεις.

Ο Σίλβα Κλέιτον βρέθηκε στα επίσημα του Καυτανζογλείου σταδίου για να παρακολουθήσει, μαζί με τον εκπρόσωπό του, την αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Πανθρακικό. Η παρουσία του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού πυροδότησε φήμες που θέλουν την ΠΑΕ Ηρακλής να κινείται για την απόκτηση του.

Οι Θεσσαλονικείς μπορεί να θέλουν τον Κλέιτον στην Μίκρα, όμως από την στιγμή που δεσμεύεται με συμβόλαιο με την τουρκική Ελαζίγκσπορ δεν πρόκειται να γίνει καμία κίνηση. Αν ο βραζιλιάνος καταφέρει και λύσει το συμβόλαιο του τότε τα δεδομένα θα αλλάξουν. Ο Σίλβα Κλέιτον μετά το τέλος του αγώνα με δηλώσεις του μίλησε για την παρουσία του στις εξέδρες του Καυτανζογλείου σταδίου. «Είχαμε δύο μέρες ρεπό και βρήκα την ευκαιρία να έρθω στη Θεσσαλονίκη και να δω το παιχνίδι παρέα με φίλους. Δεν μπορώ να πω αν θέλει ο Ηρακλής τον Κλέιτον, αυτό το ξέρουν άλλοι. Χαίρομαι που ακούω καλά λόγια από τον κόσμο του Ηρακλή.

Ενδιαφέρον και για τον Τζαμέλ Αμπντούν έχει δείξει ο Ηρακλής, με τον Σπύρο Παπαθανασάκη να έχει μιλήσει με τον ατζέντη του Αλγερινού ποδοσφαιριστή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα