Ολα υπέρ των φαβορί (gTV)

Γιώργος Κοντογεώργης
Ολα υπέρ των φαβορί (gTV)

bet365

Μετά τη δομή της φετινής διοργάνωσης και η κληρωτίδα έκανε το χατίρι στους δυνατούς που φαίνεται πως θα έχουν εύκολο έργο στους ομίλους του Euro 2016.

Αντίστροφα μετράμε και επίσημα πλέον για το rendez-vous της Γαλλίας, καθώς ολοκληρώθηκε στο Παρίσι η κλήρωση των ομίλων. Οι ομάδες από φέτος είναι 24 και όπως προέκυψε από τη διαδικασία, οι παραδοσιακές δυνάμεις της Ευρώπης, δεν προβλέπεται να έχουν πρόβλημα στην πρώτη φάση. Η δύο σερί φορές κάτοχος του τίτλου Ισπανία, θα κοντραριστεί με Κροατία, Τσεχία, Τουρκία, ενώ η διοργανώτρια χώρα θα παίξει με τις Ελβετία, Ρουμανία, Αλβανία. Από την κλήρωση δεν προέκυψε αυτό που συχνά λέμε 'όμιλος του θανάτου' και αντίθετα, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να δούμε έκπληξη.

Υπάρχουν λοιπόν 6 όμιλοι των 4 ομάδων και αφού παίξουν όλοι με όλους μία φορά, πέρα από τους πρώτους δύο κάθε γκρουπ, την πρόκριση στην επόμενη φάση θα πάρουν και οι 4 καλύτεροι 3οι. Οι 24 ομάδες θα γίνουν έτσι 16 και στη συνέχεια της διοργάνωσης θα γίνουν μονά νοκ-άουτ ματς μέχρι να φτάσουμε στον τελικό του Stade de France. Το τουρνουά ξεκινά στις 10 Ιουνίου και τελειώνει στις 10 Ιουλίου και θα διεξαχθεί σε 10 πόλεις.

Group A: Γαλλία, Ελβετία, Ρουμανία, Αλβανία
Group B: Αγγλία, Ρωσία, Σλοβακία, Ουαλία
Group C: Γερμανία, Ουκρανία, Πολωνία, Β. Ιρλανδία
Group D: Ισπανία, Κροατία, Τσεχία, Τουρκία
Group E: Βέλγιο, Ιταλία, Σουηδία, Ιρλανδία
Group F: Πορτογαλία, Αυστρία, Ουγγαρία, Ισλανδία

 

EURO Τελευταία Νέα