Παπαδόπουλος: «Ξέρω που πονάει ο Ηρακλής»

Παπαδόπουλος: «Ξέρω που πονάει ο Ηρακλής»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος με αφορμή το 0-0 με τον Πανθρακικός προανήγγειλε μεταγραφές τον Γενάρη, ενώ όταν ρωτήθηκε για την παρουσία Κλέιτον στο Καυτανζόγλειο υποστήριξε πως... ήρθε ως φίλαθλος.

Παπαδόπουλος: «Ξέρω που πονάει ο Ηρακλής»

Ο Έλληνας τεχνικός με δηλώσεις αρχικά αναφέρθηκε στα αίτια που δεν πήρε κάτι περισσότερο ο Ηρακλής από τον βαθμό της ισοπαλίας.  «Δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Χάσαμε ένα ημίχρονο, χωρίς ρυθμό, χωρίς κυκλοφορία, χωρίς να χτίζουμε παιχνίδι. Το ποδόσφαιρο όταν ξεκινάς άσχημα, δύσκολα θα τον τελειώσεις καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε την εικόνα μας. Βγάλαμε φάσεις που θα μπορούσαν να μας χαρίσουν τη νίκη. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω γρήγορα. Και το αποτέλεσμα δεν ήρθε, αλλά και η εικόνα μας δεν ήταν καλή. Θέλαμε να πάμε ακόμα πιο ψηλά, δεν τα καταφέραμε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Δεν δώσαμε χαρά στον κόσμο. Είναι ένα πρόβλημα αυτό με τα σκαμπανεβάσματα. Πρέπει να σταθεροποιηθούμε και σε ότι αφορά την απόδοση και τα αποτελέσματα μας».

Για τους λόγους που δεν επετεύχθη η νίκη: «Ο αντίπαλος είχε πολύ καλή τακτική. Μας πίεσε ώστε να μην χτίσουμε από πίσω. Προσπαθήσαμε αυτό να το βελτιώσουμε. Από εκεί και πέρα χρειάζεται και η προσωπικότητα».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση: «Ξέρω τι παίκτες θέλουμε και το σημερινό παιχνίδι θα μας βοηθήσει περισσότερο. Συζητάμε με τον πρόεδρο και θα βρούμε τις λύσεις. Είναι ξεκάθαρο το που «πονάει» η ομάδα. Φαίνεται πως έχουμε πρόβλημα στο ένας εναντίον ενός. Έχω δώσει λίστα με ονόματα, το ποιους θέλω. Θα μπούμε στη διαδικασία διαπραγμάτευσης. Δεν θα είναι πολλοί οι παίκτες. Τρεις το πολύ. Θα είναι παίκτες που όταν θα τους πάρουμε θα είναι ελεύθεροι».

Για την παρουσία Κλέιτον στο Καυτανζόγλειο είπε: «Όχι δεν γνωρίζω πως ο Κλέιτον ήταν εδώ. Μπορεί να ήρθε ως φίλαθλος».

Για τη διαιτησία του Μάνταλου: «Καλός διαιτητής πολύ έξυπνος και του αξίζουν συγχαρητήρια».

 

 

Best of internet