Κρίκιτς: «Ταβάνι μας στην Στόουκ είναι ο ουρανός»!

Δημήτρης Ρούσσος
Κρίκιτς: «Ταβάνι μας στην Στόουκ είναι ο ουρανός»!

bet365

Απολύτως ευχαριστημένος με τη ζωή και την καριέρα του στην Αγγλία εμφανίστηκε ο Μπόγιαν Κρίκιτς, που αποκάλυψε τις υψηλές φιλοδοξίες του με την Στόουκ!

Μιλώντας στον «Guardian», o 25χρονος πρώην επιθετικός της Μπαρτσελόνα, της Ρόμα, της Μίλαν και του Άγιαξ, δήλωσε πολύ ικανοποιημένος που παίζει το ποδόσφαιρο που του αρέσει.

Αφού ευχαρίστησε τον Μάρκ Χιούζ, που τον βάζει στην κορυφή της επίθεσης, εκεί ο ίδιος θεωρεί πως είναι η φυσική του θέση και αποκάλυψε τον ενθουσιασμό της ομάδας του για τη νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι την προηγούμενη αγωνιστική («ήμασταν όλοι τρελαμένοι, αγκαλιαζόμασταν κι ευχαριστούσαμε ο ένας τον άλλον που παίξαμε τόσο υπέροχα και ζούσαμε τέτοιες στιγμές»), μίλησε για τις βλέψεις του ως παίκτης των «Potters»:

«Φανταστείτε μια μέρα να παίξουμε στο γήπεδο μας, το Britannia Stadium, εντός έδρας αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε πέντε χρόνια ίσως, ποιός ξέρει, αλλά μπορεί να συμβεί. Αν κάποιος έλεγε πριν πέντε χρόνια ό,τι θα ήμασταν εδώ σήμερα, κανείς δεν θα τον πίστευε… Ποιός ξέρει; Την επόμενη χρονιά; Σε δυο, τρία χρόνια; Αυτό που γνωρίζω είναι πως ο κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να πραγματοποιηθούν αυτές οι φιλοδοξίες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός επιθετικός, εξηγώντας:

«Κάθε χρόνο θέλουμε και περισσότερα. Τις δυο τελευταίες σεζόν τερματίσαμε στην πρώτη δεκάδα, όμως από ένα σημείο και μετά δεν μας αρκεί για να είμαστε ικανοποιημένοι. Γι’ αυτό έχουμε αποκτήσει νέους, ποιοτικούς παίκτες, όπως ο Αφελάι, ο Σακίρι και άλλοι», συμπλήρωσε ο Κρίκιτς, που στην Στόουκ φαίνεται πως έχει βρει την «Ιθάκη» του.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα