Η Ακαδημία του Ολυμπιακού στο Bazaar Βιβλίου στο ΣΕΦ!

Η Ακαδημία του Ολυμπιακού στο Bazaar Βιβλίου στο ΣΕΦ!

Gazzetta team
Η Ακαδημία του Ολυμπιακού στο Bazaar Βιβλίου στο ΣΕΦ!

bet365

Το Bazaar Βιβλίου που διοργανώνει στο ΣΕΦ ο Δήμος Πειραιά σε συνεργασία με τον BHMA FM επισκέφτηκε το πρωί του Σαββάτου η ομάδα Κ-16 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Η σχετική ενημέρωση των «ερυθρόλευκων»:

«Το Bazaar Βιβλίου που διοργανώνει στο ΣΕΦ ο Δήμος Πειραιά σε συνεργασία με τον BHMA FM επισκέφτηκε το πρωί του Σαββάτου η ομάδα Κ-16 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές οι οποίοι το πρωί της Κυριακής υποδέχονται στο Ρέντη τον Παναθηναϊκό μετά από την τελευταία τους προπόνηση πήγαν στο ΣΕΦ για να αγοράσουν βιβλία και να ενισχύσουν τους απόρους του Πειραιά στους οποίους θα διατεθούν όλα τα έσοδα. Μαζί με τους παίκτες ήταν και οι προπονητές της Ακαδημίας Τάσος Θέος και Κατερίνα Φαλίδα. Όλα τα παιδιά με τους προπονητές τους φωτογραφήθηκαν και στο περίπτερο του Ολυμπιακού αλλά και σε άλλους χώρους της έκθεσης! Αξίζει να σημειώσουμε πως την έκθεση έχουν επισκεφτεί όλοι οι προπονητές της Ακαδημίας αλλά και ποδοσφαιριστές της Κ-10.

Ο παλαίμαχος άσος και τεχνικός της Κ-17 Δημήτρης Μαυρογενίδης μιλώντας για την σημασία της επίσκεψης σημείωσε: "Ο Ολυμπιακός δείχνει κάθε ημέρα όλο το χρόνο το κοινωνικό του πρόσωπο. Ο Ολυμπιακός δεν είναι μια ποδοσφαιρική ομάδα. Είναι ένας μεγάλος ζωντανός οργανισμός που παίρνει δύναμη από την κοινωνία και τον κόσμο του και είναι πάντα δίπλα στην κοινωνία και ειδικά στα μέλη της που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη"».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα