Υπέστη εκτεταμένη θλάση ο Γλύκος

Υπέστη εκτεταμένη θλάση ο Γλύκος

Σταύρος Σουντουλίδης
Υπέστη εκτεταμένη θλάση ο Γλύκος

bet365

Ο Παναγιώτης Γλύκος υπέστη εκτεταμένη θλάση και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για 5-6 εβδομάδες.

Αυτό που περίμεναν στον ΠΑΟΚ, επιβεβαιώθηκε και μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Παναγιώτης Γλύκος. Στο ματς με την Ντόρτμουντ, ο Ελληνας τερματοφύλακας αγωνίστηκε τραυματίας στα τελευταία έξι λεπτά και η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής έδειξε εκτεταμένη θλάση β' βαθμού στον τετρακέφαλο. Κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί περίπου 5 με 6 εβδομάδες για να μπορέσει να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Χωρίς τον Γλύκο θα ταξιδέψει ο ΠΑΟΚ τη Δευτέρα στη Λιβαδειά. Η νίκη του «δικεφάλου» βρίσκεται σε απόδοση 1.71 στη Novibet.

Ο Χάρης Χαρίσης προπονήθηκε για δεύτερη μέρα κανονικά με την ομάδα και σύντομα θα είναι έτοιμος να μπει και πάλι στις επιλογές του Ίγκορ Τούντορ. Κοντά την επιστροφή του είναι και ο Μιγκέλ Βίτορ, ο οποίος επίσης γυμνάζεται με του υπόλοιπους συμπαίκτες του, έστω και πιο συντηρητικά λόγω του προβλήματος στο ισχιακό νεύρο.

Από την άλλη, Τζιόλης και Τζαβέλλας έκαναν πρόγραμμα αποφόρτισης για να είναι έτοιμοι στον εκτός έδρας αγώνα με το Λεβαδειακό, ενώ αποθεραπεία έκαναν οι Γκολάσα, Ρικάρντο Κόστα και Κίτσιου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα