Γουαρδιόλα: «Δεν γίνεται να συνεχίσουμε έτσι...»

Δημήτρης Ρούσσος
Γουαρδιόλα: «Δεν γίνεται να συνεχίσουμε έτσι...»

bet365

Απογοητευμένος και αγανακτισμένος με τους πολυάριθμους τραυματισμούς των παικτών της Μπάγερν Μονάχου εμφανίστηκε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, πετώντας μάλιστα «σπόντα» για τη συμπεριφορά ορισμένων.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι με την Ίνγκολστατ (12/12, 16.30), ο Καταλανός τεχνικός δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια και την απαισιοδοξία του για τη μακρά λίστα τραυματιών που συντάσσεται μετά από κάθε αγώνα των Βαυαρών, στην οποία μετά το παιχνίδι με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ βρίσκονται πια και οι Μεχντί Μπενάτια, Φρανκ Ριμπερί και Άριεν Ρόμπεν, μαζί με τους Αλάμπα, Γκέτσε, Κόστα και Μπερνάτ.

«Φτάνει πια, δεν νομίζετε; Έτσι δεν μπορούμε να παλέψουμε. Μπορούμε να κερδίσουμε ένα ή δύο παιχνίδια, αλλά δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό. Έχουμε ανάγκη παίκτες και δεν είναι διαθέσιμοι», "ξέσπασε" ο Γκουαρδιόλα για να συνεχίσει: «Πως γίνεται ο Ραφίνια, ο Λαμ, ο Λεβαντόφσκι να είναι συνέχεια υγιείς και χωρίς προβλήματα; Όλοι κάνουν την ίδια προπόνηση! Είναι μυστήριο, δεν μπορώ να το εξηγήσω», σχολίασε, αφήνοντας «αιχμές» για την συνολική κατάσταση.

Αυτή τη στιγμή στο ρόστερ των Βαυαρών βρίσκονται 13 υγιείς παίκτες και 10(!) τραυματίες, ενώ συνολικά φέτος η Μπάγερν θυμίζει νοσοκομείο από βδομάδα σε βδομάδα.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα